Ford Motor și grupul Henkel se alătură boicotului împotriva publicității pe Facebook

Ford Motor și grupul Henkel se alătură boicotului împotriva publicității pe Facebook
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 iun 2020

Producătorul auto american Ford Motor și grupul german de bunuri de consul Henkel au anunțat luni că se alătură boicotului împotriva publicității pe Facebook, organizat de mai multe asociații pentru a presa platforma de socializare să combată mai eficient conținutul care răspândește ura și dezinformarea, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ford a anunțat că va opri promovarea pe toate platformele de socializare din Statele Unite, pentru următoarele 30 de zile, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Guvernul amână noul val de relaxare. Ce este pregătit CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Guvernul amână noul val de relaxare. Ce este pregătit

Al doilea mare producător auto din Statele Unite a arătat că își va reevalua prezența pe toate platformele de socializare și că ura, violența și nedreptatea rasială trebuie să fie ”eradicate.”

Un purtător de cuvânt al Henkel a declarat luni că grupul se alătură boicotului împotriva Facebook.

Henkel, care fabrică săpunul Dial, detergentul Persil și șamponul Schwarzkopf, ”nu se va mai promova pe serviciile Facebook în luna iulie, cu toate brandurile sale”, a spus purtătorul de cuvânt.

Ford și Henkel s-au alăturat unei liste lungi de companii care și-au oprit promovarea pe Facebook pentru a susține campania împotriva urii și dezinformării pe platformele companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford motor
facebook
boicot