National Enquirer a plătit 200.000 de dolari pentru textele în care amenința că publică fotografii nud cu Jeff Bezos

National Enquirer a plătit 200.000 de dolari pentru textele în care amenința că publică fotografii nud cu Jeff Bezos
scris 19 mar 2019

National Enquirer a plătit 200.000 de dolari pentru textele în care amenința că publică fotografii nud cu Jeff Bezos, CEO al Amazon și proprietar al The Washington Post, potrivit The Hollywood Reporter.

În ianuarie, National Enquirer a publicat 11 pagini de conținut scandalos despre legătura dintre miliardarul Amazon Jeff Bezos (care a fost căsătorit cu MacKenzie timp de 25 de ani) și Lauren Sanchez Whitesell (soția președintelui Endeavor Patrick Whitesell). Printre acestea se numără și mesajele schimbate de cei doi, precum și faptul că ziarul tabloid s-a aflat în posesia imaginilor nud care îl reprezentau pe Bezos, scrie News.ro.

FOTO Proprietarii Dexonline, atacați de hackeri, au pierdut controlul propriei pagini de Facebook CITEȘTE ȘI FOTO Proprietarii Dexonline, atacați de hackeri, au pierdut controlul propriei pagini de Facebook

Jeff Bezos, CEO al Amazon și proprietar al Washington Post, a scris în februarie că publicația National Enquirer a încercat să îl șantajeze, aparent amenințând că va publica fotografii în care el apare nud dacă nu renunță să cerceteze modul în care au fost dezvăluite mesajele text ce au dus la finalul mariajului său.

Dispute dintre Bezos și National Enquirer a început în ianuarie, când tabloidul a publicat prima dată fotografii în care șeful Amazon apare alături de Sanchez, realizate aparent înainte ca el să depună actele de divorț. Enquirer a continuat povestea publicând mesaje schimbate de cei doi, unele dintre ele datând, potrivit ziarului, din luna aprilie a anului trecut.

Bezos a angajat ulterior un detectiv care să afle sursa acestor mesaje și să determine dacă publicația a căutat să se folosească de această poveste ca răzbunare politică pentru articolele apărute în The Washington Post, pe care CEO-ul Amazon l-a cumpărat în 2013.

„Este inevitabil ca anumiți oameni puternici care au apărut în articolele Washington Post să ajungă la concluzia că sunt dușmanul lor. Președintele Trump este unul dintre aceștia, lucru evident din numeroasele mesaje de pe Twitter. De asemenea, neobosita și esențiala acoperire a subiectului asasinării jurnalistului Jamal Khashoggi de către The Post a stârnit, fără îndoială, antipatie în anumite cercuri”, a scris Bezos.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
national enquirer
jeff bezos