Netflix pregătește prima producție Bollywood

Netflix pregătește prima producție Bollywood
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 nov 2017

Platforma Netflix pregătește prima producție Bollywood, „Love Per Square Foot”, proiect coprodus de RSVP, care va fi difuzat în întreaga lume.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Love Per Square Foot”, debutul regizoral al lui Anand Tiwari, reprezintă primul film indian produs exclusiv pentru streaming și va avea premiera în prima jumătate a anului 2018, potrivit The Hollywood Reporter.

Filmul este o comedie romantică ce are în centru un cuplu care se căsătorește pentru a cumpăra un apartament în Mumbai. Din distribuție fac parte Vicky Kaushal, debutanta Angira Dhar, Ratna Pathak, Supriya Pathak și Raghuvir Yadav, scrie News.ro.

STUDIU Românii sunt nemulțumiți de șoferii de taxi, dar nu vor tarife mai mari. Problemele reclamate de clienți CITEȘTE ȘI STUDIU Românii sunt nemulțumiți de șoferii de taxi, dar nu vor tarife mai mari. Problemele reclamate de clienți

Acesta nu este primul proiect la care Netflix colaborează cu entități din India. Împreună cu Red Chillies Entertainment al superstarului Shah Rukh Khan, platforma va coproduce thrillerul „Bard of Blood”. Primul serial original indian, „Sacred Games”, se află în producție, regizat de Anurag Kashyap („Gangs of Wasseypur”) și Vikramaditya Motwane.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
bollywood