Partida Elveția - România va fi difuzată pe 19 iunie, de la ora 21.45, la Prima TV. Trei zile de programe speciale la Prima News, Prima TV și Prima Sport

Partida Elveția - România va fi difuzată pe 19 iunie, de la ora 21.45, la Prima TV. Trei zile de programe speciale la Prima News, Prima TV și Prima Sport
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iun 2023

Partida Elveția - România va fi difuzată pe 19 iunie, de la 21.45, la Prima TV. Fanii Naționalei sunt așteptați în ziua meciului la un eveniment în Parcul Titan. Meciul va fi proiectat pe un ecran uriaș iar fanii Naționalei îi vor încuraja pe tricolori, alături de vedetele Prima TV și de atacantul generației de aur Florin Răducioiu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe 17 iunie, la Focus 18, corespondenții Focus Sport vor transmite informații despre sosirea Naționalei în Elveția și despre starea de spirit din lot după meciul cu Kosovo. La Prima Sport, jurnaliștii vor aduce live în casele românilor cele mai recente informații despre echipa antrenată de Edi Iordănescu.

VIDEO Record - Un startup abia lansat strânge 113 milioane dolari. În spate sunt ex-angajați Meta și Google, foști colegi de școală, dar și un CEO care a condus Google 16 ani CITEȘTE ȘI VIDEO Record - Un startup abia lansat strânge 113 milioane dolari. În spate sunt ex-angajați Meta și Google, foști colegi de școală, dar și un CEO care a condus Google 16 ani

Cu o zi înaintea meciului, pe 18 iunie, la Focus 18, în intervențiile live din Elveția, telespectatorii vor afla cele mai recente știri legate de Națională și vor vedea primele imagini de la antrenamente.

La Prima Sport, de la ora 21.00, în direct din Elveția, comentatorii partidei, Emil Grădinescu și Costi Mocanu, vor aduce toate noutățile din cantonamentul României.

Ziua de 19 iunie aduce și cele mai multe emoții, dar și multe emisiuni și un mega eveniment dedicat suporterilor Naționalei de Fotbal a României.

La Prima News, de la ora 11.30, Raluca Al-Haddad va dezbate subiectul partidei Elveția - România cu invitați în studio și va face un tur la pregătirile evenimentului Prima TV din parcul Titan.

La Prima News, de la ora 17.00, Ciprian Aron are invitați din fotbal și cele mai noi știri.

Tot pe Prima News, meciul Elveția - România devine subiect principal de dezbatere la ”Proiect de țară, România”, de la ora 20.00.

Prima Sport va oferi o serie de interviuri cu fotbaliști ai Naționalei pe parcursul întregii zile.

La Prima TV, în Focus 14, Livia Graur îl va avea alături pe jurnalistul Alex Rădulescu, într-un dialog dedicat meciului pe care Prima TV îl va difuza începând cu ora 21.45. Nu vor lipsi nici intervențiile live din Elveția.

Postul Profit News TV se menține în TOP 5 la nivel național al celor mai citate surse de televiziune, depășind PRO TV CITEȘTE ȘI Postul Profit News TV se menține în TOP 5 la nivel național al celor mai citate surse de televiziune, depășind PRO TV

Tot la Prima TV,  Exclusiv VIP va îmbrăca tricoul Naționalei. De la 15.30, Cristi Brancu îi așteaptă pe telespectatori cu invitați surpriză, transmisiuni live de la pregătirile evenimentului din parcul Titan și alte subiecte dedicate Naționalei.

Fotbalul este rege și la Focus 18, unde vor exista intervenții live din Elveția ale celor doi comentatori ai partidei, Costi Mocanu și Emil Grădinescu.

De la ora 21.00, pe Prima TV, în Studioul UEFA, Alex Rădulescu va comenta, alături de Gică Popescu, echipa aliniată de Edi Iordănescu la start.

După fluierul final, de la ora 23.45, Studio UEFA va continua cu reacții și comentarii despre partidă.

viewscnt
Afla mai multe despre
prima tv
elveția - românia