Platforma Netflix va lansa primul său serial original turcesc, care va explora istoria culturală a Istanbulului

Platforma Netflix va lansa primul său serial original turcesc, care va explora istoria culturală a Istanbulului
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mai 2017

Netflix, cea mai mare rețea de televiziune online din lume, va lansa primul său serial original din Turcia în 2018 pentru abonații din întreaga lume, producția urmând să aibă 10 episoade inspirate de istoria și legendele otomane și turcești, care vor explora istoria culturală a Istanbulului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Serialul va fi scris și produs în Turcia și va prezenta povestea unui tânăr care descoperă că are puteri speciale. Atunci când forțele întunecate care amenință să distrugă Istanbulul își fac apariția, el trebuie să se alăture unui grup de prieteni rebeli pentru a-și activa puterile și pentru a apăra orașul și toată omenirea, informează Netflix.

Serialul este produs pentru Netflix de studioul din Istanbul O3 Medya, iar Onur Guvenatam este producător executiv. Serialul va extinde oferta largă de conținut turcesc disponibil în prezent pe Netflix, incluzând seriale cu licență precum ”Suleyman Magnificul/ Magnificent Century”, ”Dragoste Infinită/ Ezel și Lovebird”, care sunt deja urmărite de foarte mulți abonați din toată lumea, scrie News.ro.

”Suntem fericiți să confirmăm producția primului nostru serial turcesc original și ne bucurăm să lucrăm cu O3 Medya pentru acest proiect tânăr, proaspăt și captivant. Credem că Netflix va fi platforma globală perfectă pentru această producție turcească extraordinară și abia așteptăm să povestim și mai multe detalii la finalul acestui an”, a declarat Erik Barmack, Vice President of International Original Series Netflix.

Amazon adăugă canale de televiziune live în oferta serviciului Prime Video CITEȘTE ȘI Amazon adăugă canale de televiziune live în oferta serviciului Prime Video

”Suntem foarte mândri că putem produce primul serial original turcesc. Suntem siguri că acest nou gen de producție va fi o etapă importantă pentru piața noastră și va rezona nu numai cu audiența din Turcia, ci va avea succes global”, a spus Onur Guvenatam, Co-Owner/ Producător O3 Medya.

Platforma Netflix are peste 100 de milioane de abonați din peste 190 de țări, care vizionează zilnic peste 125 de milioane de ore de seriale și filme, inclusiv seriale originale, documentare și lungmetraje.

Recent, Netflix a lansat interfața de utilizare pentru România, împreună cu subtitrări și dublaje în limba română pentru mii de ore de seriale și filme, inclusiv pentru programele originale.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
serial turcesc