Prima TV, lider absolut pe piață în timpul meciului dintre România și Muntenegru

Prima TV, lider absolut pe piață în timpul meciului dintre România și Muntenegru
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iun 2022

Ultimul meci din această vară al Naționalei României, difuzat în exclusivitate de Prima TV, a plasat postul de televiziune pe primul loc în topul audiențelor. Marți, 14 iunie, pe intervalul partidei dintre România și Muntenegru, 21:45-23:39, Prima TV a fost pe locul I atât la nivel național, urban, cât și pe targetul comercial 18- 54 urban.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

La nivel național audiența medie a fost de peste 1 milion de telespectatori pe minut iar în minutul de aur, la 22:27, peste 1.4 milioane de telespectatori urmăreau la Prima TV meciul tricolorilor.

Potrivit datelor Kantar Media, pe targetul comercial, 18-54 urban, Prima TV a avut peste 300.000 de telespectatori în fața micului ecran, o cotă de piață de 21.9% și 6.3 puncte  de rating. Pe targetul all național, postul de televiziune din portofoliul Clever Media a fost urmărit, în medie, de peste 1 milion de telespectatori, cu o cotă de piață de 17.2% și 6,1 puncte de rating.

Și la orașe, Prima TV a fost lider absolut, surclasând toate celelate televiziuni. Pe perioada meciului dintre România și Muntenegru, 619.000 de români așteptau cu sufletul la gură deznodământul partidei. Prima TV a înregistrat o cotă de piață de 18.7 % și 6,5 puncte de rating. Marti, 14 iunie, Prima TV a avut o creștere de 4 ori pe target (+317%) și s-a triplat în mediul all urban (+190%).

România a pierdut aseară cu un rușinos 0-3 în fața celor din Muntenegru iar Gică Popescu, expertul Prima TV, a criticat dur, in studioul UEFA NATIONS LEAGUE, moderat de Alex Rădulescu, evolutia Naționalei. "Este o seară tristă, una dintre cele mai triste ale fotbalului românesc. Am pierdut fără drept de apel, nu am arătat nimic, nu am avut șut pe poartă, o seară pe care întreg fotbalul românesc o va uita cu greu. Trebuie să acceptăm adevărul crunt, doar atât putem", a declarat internaționalul roman la Prima TV.

viewscnt
Afla mai multe despre
prima tv
audiente