Quiz show-ul Primii câstigă a debutat în forță la Prima TV! Premiul de 10.000 de lei a fost adjudecat!

Quiz show-ul Primii câstigă a debutat în forță la Prima TV! Premiul de 10.000 de lei a fost adjudecat!
scris 6 dec 2022

Quiz show-ul Primii câstigă a debutat în forță, iar premiul de 10.000 de lei a fost adjudecat! Mii de români au descărcat aplicația Primii Câștigă din Google Play si App Store și au jucat cel mai interactiv joc de cultură generală.

5 dintre telespectatorii Prima TV au împărțit premiul cel mare. Ei au fost cei mai rapizi și au răspuns corect la toate întrebările din aplicație. Cove si Diana vă asteaptă cu premii mari si multă voie bună și în această seară. Nu uitați! Puteți juca de luni până joi, de la 19.15, pe Prima TV!

Pentru a fi siguri că nu ratează niciunul dintre pașii concursului de cultură generală, telespectatorii Prima TV trebuie să știe:

1. Întrebările vor fi afișate DOAR pe ecranul televizorului în timpul emisiunii Primii câstigă și citite de Cove și Diana Bart

2. Fiecare întrebare va avea 4 variante de răspuns ce vor fi afișate atât pe ecranul televizorului cât și pe ecranul device-ului utilizat de participanții la concurs

3. Există O SINGURĂ varianta corectă de răspuns

4. Participanții vor avea la dispoziție 10 secunde de la momentul afișării acestora pe ecranul device-ului, pentru a răspunde la întrebare, răspunsul fiind transmis de pe device-ul utilizat (telefon sau tabletă)

5. La inceputul fiecarei editii va fi anuntat premiul pus in joc

Regulamentul complet al emisiunii-concurs "Primii câștigă" poate fi consultat AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
primii câstigă
prima tv