Revista Glamour, ediția britanică, rămâne online și va apărea în print de două ori pe an

Revista Glamour, ediția britanică, rămâne online și va apărea în print de două ori pe an
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 oct 2017

Ediția britanică a revistei Glamour își încetează apariția lunară, va rămâne online și va avea doar două numere în print pe an, informează BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un purtător de cuvânt al publicației a declarat pentru BBC că decizia a fost luată în funcție de felul "în care își trăiesc viața cititorii", bazându-se pe popularitatea telefoanelor inteligente și pe rețelele de socializare, scrie News.ro.

Locurile de muncă sunt încă incerte la Glamour, dar în această fază "nu a fost stabilit un număr de disponibilizări", a mai spus reprezentantul publicației.

Ambasada SUA, precizări privind sistemul antirachetă de la Deveselu: Sistemul Aegis Ashore România este complet operațional. Reacția, urmare a unei informații Profit.ro CITEȘTE ȘI Ambasada SUA, precizări privind sistemul antirachetă de la Deveselu: Sistemul Aegis Ashore România este complet operațional. Reacția, urmare a unei informații Profit.ro

Ultima ediție clasică în print va apărea în noiembrie. "Ținem pasul pe mai departe cu cititorii noștri, în principal femei, cu vârste cuprinse între 20 și 54 de ani". 

Schimbările la site vor fi făcute în săptămânile următoare.

Glamour este publicată în 17 țări, inclusiv în Brazilia, Franța, Germania și Statele Unite.

Revista Glamour nu este prima care trece de la print la online - anul trecut revista In Style și-a încetat apariția în print.

viewscnt
Afla mai multe despre
glamour