Netflix scumpește abonamentele. Deocamdată doar în Statele Unite

Netflix scumpește abonamentele. Deocamdată doar în Statele Unite
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 oct 2017

Netflix a anunțat că va recurge în curând la scumpirea a două din cele trei abonamente disponibile în Statele Unite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Utilizatorii americani de Netflix vor plăti mai mult pentru două dintre cele trei abonamente pe care compania le oferă cu același set de facilități în toată lumea. Singurul abonament al cărui preț rămâne neschimbat este cel Basic.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Prețul abonamentului Standard va crește cu un dolar, de la 10 la 11 dolari pe lună. Acest abonament permite accesarea serviciului de pe cel mult două dispozitive în același timp și calitate HD pentru conținutul disponibil.

Al doilea abonament scumpit va fi Premium. Acesta se va scumpi cu doi dolari, ajungând la 14 dolari pe lună de la 12 dolari pe lună cât este în prezent. Planul Premium crește numărul dispozitivelor ce pot fi folosite la patru și oferă acces la conținut în format Ultra HD.

Google dorește să își îmbunătățească relația cu presa, ajutând-o să atragă mai mulți abonați CITEȘTE ȘI Google dorește să își îmbunătățească relația cu presa, ajutând-o să atragă mai mulți abonați

Singurul plan tarifar care rămâne nemodificat, Basic, oferă acces de pe un singur dispozitiv, iar conținutul este disponibil la calitate slabă.

Netflix justifică aceste scumpiri, care deocamdată sunt valabile doar pentru Statele Unite, prin nevoia de finanțare a conținutului original și introducerea a noi facilități care să îmbunătățească experiența utilizatorilor.

Cea mai recentă scumpire a abonamentelor Netflix a avut loc în urmă cu doi ani, când prețul abonamentului Standard a crescut de la 9 la 10 dolari. Abonamentul Standard este și cel mai popular în rândul utilizatorilor.

Noile prețuri vor fi aplicate începând cu 19 octombrie iar utilizatorii vor fi anunțați individual în momentul în care trebuie făcută plata pentru următoarea lună.

Deși scumpirile se fac deocamdată doar în Statele Unite, Netflix este o companie globală, disponibilă de aproape doi ani în peste 130 de țări, iar noile tarife vor fi, cel mai probabil, aduse la același nivel peste tot.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
filme
seriale
streaming