Studioul Prima News se mută în Piața Obor pe 1 Mai

Studioul Prima News se mută în Piața Obor pe 1 Mai
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mai 2023

De la 09.00 la 12.00, Raluca Al-Haddad și Daniel Osmanovici vor fi în direct de lângă grătarul cu mici și de lângă tarabele din Obor. E campania Prima News și Focus - SusȚinem România-Mănâncă românești – iar Raluca și Daniel află, direct de la producători și fermieri, ce greutăți au și cum văd ei ieșirea din criză. Împreună cu Raluca Al-Haddad și Daniel Osmanovici, în studioul de la Obor  vor fi Alexandru Bălășescu, antropolog, Alexander Kostov, crescător de pește, legumicultorii Ion Păunel și Mircea Bujor, Bogdan Tudor, realizator Agro TV.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

VEZI AICI EMISIUNEA LIVE

Va fi o ediție specială a campaniei SuSținem RomâniaMănâncă românești!” în care Focus și Prima News vă spun povestea mâncării de fiecare zi și a oamenilor din spatele ei. Mănâncă românești! este un apel la români să susțină produsele românești și pe cei care muncesc pentru ca noi să le punem pe masă. 

Facem știri împreună, de 1 mai, la Obor!

Studioul Prima News se mută în Piața Obor pe 1 Mai

viewscnt
Afla mai multe despre
prima news
piața obor