Următoarele trei sezoane ale campionatului italian de fotbal vor fi transmise pe canalele Look Sport și PrimaPlay.ro

Următoarele trei sezoane ale campionatului italian de fotbal vor fi transmise pe canalele Look Sport și PrimaPlay.ro
scris 20 aug 2021

Următoarele trei sezoane ale campionatului italian de fotbal vor fi în direct pe canalele Look Sport, precum și pe noua platformă a Grupului Clever, PrimaPlay.ro. Contractul a fost intermediat cu ajutorul agenției Infront.

Campionatul intern al țării care s-a impus la UEFA EURO 2020 promite spectacol și suspans și în sezonul care începe în acest weekend, cu eterna tripletă Juventus - Internazionale - AC Milan luptând pentru titlu, dar cu orgolii mari și din partea Atalantei, Lazio sau Napoli.

BAT a contribuit la bugetul de stat cu aproximativ 700 de milioane de lei mai mult în primele șase luni ale anului 2021 față de același interval din 2020 CITEȘTE ȘI BAT a contribuit la bugetul de stat cu aproximativ 700 de milioane de lei mai mult în primele șase luni ale anului 2021 față de același interval din 2020

Lângă superstaruri precum Ronaldo sau Ibrahimovic, lângă celebrul cuplu de fundași ai Naționalei Italiei, Bonucci și Chellini, lângă antrenori emblematici precum Mourinho sau Allegri, românii îi pot vedea la lucru și compatrioții lor din Serie A.

În noul sezon iau startul mai mulți jucători din România, precum Ștefan Radu, fotbalistul cu cele mai multe meciuri pentru Lazio din istoria de 120 de ani a clubului, căpitanul Naționalei, Vlad Chiricheș, sau portarii de la Milan și de la Inter, Ciprian Tătărușanu și Ionuț Radu.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Meciurile din Serie A pot fi urmărite de oriunde de pe teritoriul României, de pe orice device, și pe noua platformă PrimaPlay.ro.

Lansată pe 15 iulie 2021, platforma online PrimaPlay.ro pune la dispoziția utilizatorilor toate competițiile transmise de canalele LOOK SPORT, știrile și show-urile canalului generalist Prima TV, precum și celelalte canale tv ale Grupului Clever: Profit News, Agro TV, Cinemaraton, Comedy Est.

viewscnt
Afla mai multe despre
look sport
look sport
serie a