Noark Electric deschide în România primul Centru logistic regional

Noark Electric deschide în România primul Centru logistic regional
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 mar 2024

Filiala din România a companiei cehe Noark Electric, ce dezvoltă, produce și comercializează componente electrotehnice și echipamente de joasă tensiune pentru aplicații rezidențiale, comerciale și industriale, deschide la București un centru logistic, ce va deservi țările din regiune.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Centrul va deservi nu doar România, ci și piețele din Bulgaria și țările din regiunea balcanică. În acest centru logistic, compania va depozita peste 2.000 de euro paleți cu produse din portofoliul Noark numai pentru piața din România. Astfel, se asigură stocurile necesare pentru un rulaj de 3 până la 4 luni. Sunt procesate circa 2.000 de linii de comandă pe săptămână.

FOTO Fashion Days are un nou General Manager CITEȘTE ȘI FOTO Fashion Days are un nou General Manager

„România este prioritatea noastră. Din punct de vedere financiar, ne așteptăm să ajungem la profitabilitate în 2 ani, cu ajutorul investițiilor și generării de valoare adăugată”, spune Jan Lesný, Operations Director pentru Europa la Noark Electric.

Compania este parte a unui grup cu peste 40.000 de angajați care își desfășoară activitatea la nivel mondial. S-a extins pe piața europeană acum 12 ani și a ales câteva zone strategice pentru a se dezvolta, printre care și România.

În prezent, compania deține aproximativ 15% cotă de piață și are ca obiectiv să ajungă în top 3 producători și distribuitori de echipamente electrotehnice.

viewscnt
Afla mai multe despre
noark electric
depozit