Nouă destinații de excelență din România, la Târgul de Turism

Nouă destinații de excelență din România, la Târgul de Turism
scris 17 feb 2020

Cele nouă destinații de excelență din România care au ocupat locul I în cadrul concursurilor EDEN vor fi prezente în cadrul Târgului de Turism al României ce va avea loc la București în perioada 20 - 23 februarie, a anunțat, luni, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Destinațiile europene de excelență care au ocupat primul loc în cadrul celor nouă ediții ale concursurilor EDEN sunt: Depresiunea Horezu, Parcul Natural Apuseni, Stațiunea Geoagiu - Băi, Ținutul Buzăului, Municipiul Alba Iulia, Jurilovca, Mărginimea Sibiului, Municipiul Suceava și Tăuții Măgherăuș, arată Agerpres.

FOTO Cosmin Olăroiu a primit autorizație pentru construirea ansamblului rezidențial pregătit în locul fostei fabrici Izolatorul CITEȘTE ȘI FOTO Cosmin Olăroiu a primit autorizație pentru construirea ansamblului rezidențial pregătit în locul fostei fabrici Izolatorul

Proiectul EDEN - Destinații Europene de Excelență a fost lansat în anul 2006 de Comisia Europeană (CE), cu scopul dezvoltării turismului durabil, decongestionării destinațiilor clasice, reducerii sezonalității, redirecționării fluxurilor de turiști către destinații non-tradiționale și încurajării pentru crearea de rețele între participanții la proiect.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
turism
romania