OLX Group pregătește angajări. Compania va construi de la zero un departament de telesales

OLX Group pregătește angajări. Compania va construi de la zero un departament de telesales
scris 9 mai 2018

OLX Group, companie ce reunește în România platformele OLX, cel mai mare site de anunțuri din România, Autovit.ro, liderul pieței de anunțuri auto, precum și Storia.ro, platforma premium de anunțuri imobiliare, își mărește din nou echipa, cu peste 40 de specialiști și manageri în mai multe departamente.

În următoarea perioadă, OLX Group își propune să recruteze peste 40 de specialiști în departamentele de vânzări directe și telesales (circa 20 de poziții deschise în advertising, auto și imobiliare), marketing (Specialist PPC, Brand Manager și Marketing Manager), customer support și financiar (Specialist Juridic și Specialist Financiar).

Mărirea echipei vine pe fondul unei creșteri accelerate a business-ului în ultimii trei ani și a planurilor noi de dezvoltare, orientate către utilizatorii business.

Pentru următorul an, compania și-a propus să construiască de la zero un departament de telesales, pentru a face un pas și mai aproape de utilizatori și pentru a-i ajuta să folosească toate canalele de vânzare puse la dispoziție de platformele din grup. În acest demers, strategia implică recrutarea unei echipe de account manageri dedicați, care să-i ajute pe utilizatori cu soluții rapide și pachete personalizate în orice moment.

Fosta șefă NN Pensii, care a primit cea mai dură amendă din istorie într-un scandal politic, a început atacul în instanță. Vrea banii și autorizația înapoi, dar și daune morale CITEȘTE ȘI Fosta șefă NN Pensii, care a primit cea mai dură amendă din istorie într-un scandal politic, a început atacul în instanță. Vrea banii și autorizația înapoi, dar și daune morale

“Prin ocuparea rolurilor pentru care recrutăm, ne vom dubla echipa față de acum doi ani. Avem poziții disponibile în mai toate departamentele, dar aș menționa în mod special oportunitatea generată de crearea departamentului de telesales”, a declarat Cristina Gheorghițoiu, General Manager OLX Group România.

OLX Group a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de 45.4 milioane lei, în creștere de peste 100% față de 2015, și un profit de peste 4.5 milioane lei. Pentru anul financiar trecut, care s-a încheiat la 31 martie 2018, OLX Group estimează o creștere de peste 60% la nivelul cifrei de afaceri.

În prezent, OLX Group are o echipă de 80 de persoane, după o extindere cu 40% a numărului de angajați în 2017 și mutarea într-un sediu nou în centrul Bucureștiului, în clădirea de birouri America House.

La nivel internațional, grupul OLX este prezent în 45 de țări, având peste 5.000 de angajați.

OLX Group este divizia de classifieds a companiei Naspers, având 17 branduri globale și locale precum OLX, Storia, Autovit.ro, Otomoto, Dubizzle, Avito, Shedd sau Tradus. În total, platformele din cadrul OLX Group generează lunar peste 54 de milioane de anunțuri noi, peste 1,9 miliarde vizite și peste 40 de miliarde de afișări.

viewscnt
Afla mai multe despre
olx group
angajari