Omnicredit obține o finanțare de 2 milioane de euro

Omnicredit obține o finanțare de 2 milioane de  euro

Elisa Rusu, CEO al Omnicredit

Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mai 2022

Platforma de fintech Omnicredit, furnizor de servicii de factoring și scontare online, a obținut o finanțare de circa 2 milioane de euro, pentru a-și dezvolta oferta adresată IMM-urilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Finanțarea este asigurată de un fond de investiții de debt specializat în finanțări pe factoring, în special pentru IMM-uri, și în oferirea de sprijin educațional și social pentru astfel de societăți și mici antreprenori.

VIDEO Profit Live - Florin Dănescu, ARB: Băncile au fost mult mai deschise, mediul antreprenorial îndrăznește mai mult. O amânare generală a ratelor s-ar putea să nu fie un avantaj pentru clienți CITEȘTE ȘI VIDEO Profit Live - Florin Dănescu, ARB: Băncile au fost mult mai deschise, mediul antreprenorial îndrăznește mai mult. O amânare generală a ratelor s-ar putea să nu fie un avantaj pentru clienți

Businessul Omnicredit, având ca CEO pe Elisa Rusu, a înregistrat în primul trimestru al acestui an o creștere cu 62% față de aceeași perioadă a anului trecut, volumul total de finanțări acordate de companie în anul 2021 fiind de aproximativ 20 milioane de euro. În platforma Omnicredit și-au înregistrat conturi un număr de circa 6.000 de clienți.

În 2021, Omnicredit a realizat afaceri în creștere cu 70% față de anul anterior.

Acțiunile Omnicredit sunt deținute în proporție de 15% de către Elisa Rusu și 85% de către fondul de investiții Reconstruction Capital II LTD, listat pe secțiunea AIM a London Stock Exchange și controlat de omul de afaceri Ion Florescu.

În prezent, Omnicredit are expuneri curente în piață de aproximativ 4,5 milioane de euro și a acordat în total, de la înființare (2019) până în prezent, finanțări de circa 45 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
omnicredit
finanțare