Therme își revine după șocul din pandemie. Anul trecut, compania a venit cu majorări semnificative de tarife

Therme își revine după șocul din pandemie. Anul trecut, compania a venit cu majorări semnificative de tarife
scris 31 mai 2022

Centrul de relaxare și wellness Therme, unul dintre cele mai mari din Europa, a înregistrat un business de 71,99 milioane de lei în 2021, în creștere cu 142,7% față de anul precedent. În 2020, pe fondul pandemiei de coronavirus, afacerile companiei au scăzut puternic, de la 136,1 milioane de lei la 29,6 milioane lei.

În privința rezultatului net al exercițiului financiar, compania a raportat o pierdere de 21,2 milioane de lei, în scădere cu 13,1% față de 2020.

La finele anului 2021, datoriile însumau 477,3 milioane de lei, de la 442,9 milioane de lei în 2020.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Retailerii nu au putut să transfere costurile mari către clienții finali. Deja prețurile au crescut foarte mult CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Retailerii nu au putut să transfere costurile mari către clienții finali. Deja prețurile au crescut foarte mult

Creanțele contabilizează 42,7 milioane de lei, comparativ cu 41,2 milioane de lei în anul precedent.

În urmă cu un an, Profit.ro a anunțat că  Therme a fost redeschis, dar cu majorări semnificative de tarife.

Therme București este parte a grupului austriac A-Heat, specializat în producerea de echipamente de refrigerare industrială, sector pe care este prezent în România prin fabrica Jaeggi Industries din Sibiu. Austriecii au inaugurat unitatea de producție din Sibiu în 2015, în urma unei investiții de aproape 15 milioane de euro.

Companiile din grupul A-Heat au primit o serie de ajutoare de stat din partea României, în valoare de peste 27 milioane de euro, atât pentru Therme, cât și pentru fabrica din Sibiu.

viewscnt
Afla mai multe despre
therme
afaceri
rezultat net