Pascal Cassecuelle este noul Senior Bayer Representative pentru România, Bulgaria și Republica Moldova

Pascal Cassecuelle este noul Senior Bayer Representative pentru România, Bulgaria și Republica Moldova

FOTO: Pascal Cassecuelle

scris 8 aug 2017

Pascal Cassecuelle a preluat conducerea Bayer România, Bulgaria și Republica Moldova de la Andreas Schremmer, care va prelua funcția de Chief Financial Officer al Bayer Canada.

Pascal și-a început cariera ca reprezentant de vânzări în Franța, în 1995. Ulterior a fost promovat pe poziția de Country Division Head, în Vietnam, iar în 2002 a devenit Crop Science Regional Marketing APAC (regiunea Asia Pacific), cu sediul în Thailanda.

Din 2005 a fost responsabil pentru Managementul Portofoliului în Germania, apoi a fost avansat în Argentina, în calitate de Country Division Head pentru cluster-ul Conosur (Argentina, Bolivia, Chile, Uruguay și Paraguay). Înainte de a fi numit la conducerea Bayer pentru grupul de țări România, Bulgaria și Republica Moldova, Pascal Cassecuelle a fost Head of Environmental Science pentru piețele emergente.

Operațiunile locale ale operațiunilor din România, Bulgaria și Moldova au înregistrat o cifră de afaceri de peste 230 de milioane de euro, dintre care 54% prin divizia Crop Science, 34% prin divizia Pharmaceuticals și 13% datorită activității diviziei Consumer Health.

Guvernul scumpește benzina și motorina CITEȘTE ȘI Guvernul scumpește benzina și motorina

Grupul are în cele 3 țări peste 300 de angajați.

În anul fiscal 2016, Grupul Bayer avea aproximativ 115.200 de angajati și a înregistrat vânzări de 46,8 miliarde euro în întreaga lume.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
pascal cassecuelle
bayer