Pascal Cassecuelle este noul Senior Bayer Representative pentru România, Bulgaria și Republica Moldova

Pascal Cassecuelle este noul Senior Bayer Representative pentru România, Bulgaria și Republica Moldova

FOTO: Pascal Cassecuelle

Profit.ro
Profit.ro
scris 8 aug 2017

Pascal Cassecuelle a preluat conducerea Bayer România, Bulgaria și Republica Moldova de la Andreas Schremmer, care va prelua funcția de Chief Financial Officer al Bayer Canada.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pascal și-a început cariera ca reprezentant de vânzări în Franța, în 1995. Ulterior a fost promovat pe poziția de Country Division Head, în Vietnam, iar în 2002 a devenit Crop Science Regional Marketing APAC (regiunea Asia Pacific), cu sediul în Thailanda.

Din 2005 a fost responsabil pentru Managementul Portofoliului în Germania, apoi a fost avansat în Argentina, în calitate de Country Division Head pentru cluster-ul Conosur (Argentina, Bolivia, Chile, Uruguay și Paraguay). Înainte de a fi numit la conducerea Bayer pentru grupul de țări România, Bulgaria și Republica Moldova, Pascal Cassecuelle a fost Head of Environmental Science pentru piețele emergente.

Operațiunile locale ale operațiunilor din România, Bulgaria și Moldova au înregistrat o cifră de afaceri de peste 230 de milioane de euro, dintre care 54% prin divizia Crop Science, 34% prin divizia Pharmaceuticals și 13% datorită activității diviziei Consumer Health.

Guvernul scumpește benzina și motorina CITEȘTE ȘI Guvernul scumpește benzina și motorina

Grupul are în cele 3 țări peste 300 de angajați.

În anul fiscal 2016, Grupul Bayer avea aproximativ 115.200 de angajati și a înregistrat vânzări de 46,8 miliarde euro în întreaga lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
pascal cassecuelle
bayer