MedLife a preluat pachetul majoritar al companiei care deține Spitalul Humanitas din Cluj-Napoca

MedLife a preluat pachetul majoritar al companiei care deține Spitalul Humanitas din Cluj-Napoca
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 aug 2017

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, a preluat 55% din compania Valdi Medica SRL care deține Spitalul Humanitas din Cluj-Napoca.

Urmărește-ne și pe Google News

Spitalul Humanitas a fost deschis la sfârșitul anului 2016 și oferă o gamă variată de servicii și tratamente chirurgicale precum: chirurgie endocrină, chirurgie oncologică și reconstructivă, chirurgie plastică, chirurgie reparatorie a peretelui abdominal și chirugie estetică. 

„Am intrat pe piața din Cluj-Napoca încă din anul 2008, odată cu deschiderea unui laborator de analize și a unui centru de medicina muncii. În anul 2015, ne-am extins și am deschis prima Hyperclinica MedLife. Ne-am dorit foarte mult să adăugam și partea de servicii spitalicești. Odată cu preluarea pachetului majoritar al companiei Valdi Medica SRL devenim primul operator național care deține o unitate spitalicească în orașul Cluj-Napoca”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO al MedLife.  

EXCLUSIV În insolvență, Paravion a rămas fără licență IATA și fără cumpărător, după ce primise o ofertă de cumpărare de la o agenție online din Grecia CITEȘTE ȘI EXCLUSIV În insolvență, Paravion a rămas fără licență IATA și fără cumpărător, după ce primise o ofertă de cumpărare de la o agenție online din Grecia

Odată cu finalizarea acestei tranzacții, grupul MedLife va ajunge la cea de 16-a achiziție, Anima fiind ultima anunțată.

MedLife activează pe piața din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală. Compania, controlată de familia Marcu (51%), acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternități, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

MedLife își desfășoară activitatea în 17 Hyperclinici din București, Timișoara, Brașov, Arad, Craiova, Galați, Iași și Cluj, 23 de laboratoare proprii de analize, 11 unități spitalicești în București, Brașov, Arad, Craiova, Cluj-Napoca și Iași, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie și unul de Obstetrică-Ginecologie, 3 maternități în București și în țară, 32 de centre medicale generaliste în București și în țară, 14 centre de excelență cu specializare unică, 8 farmacii proprii reunite sub rețeaua PharmaLife Med, 8 clinici stomatologice și în colaborare cu 140 de clinici medicale partenere din toată țara.

Titlurile MedLife au intrat anul trecut la tranzacționare pe piața de capital.

viewscnt
Afla mai multe despre
medlife
spitalul humanitas