Platforma de hiper-scalare Kubeark, fondată de UiPath alumni, atrage o finanțare de 2,8 milioane de dolari

Platforma de hiper-scalare Kubeark, fondată de UiPath alumni, atrage o finanțare de 2,8 milioane de dolari
scris 1 feb 2023

Kubeark, care furnizează soluții legate de scalabilitate, livrare și managementul ciclului de viață al aplicațiilor, a atras finanțare în valoare de 2,8 milioane de dolari într-o rundă de tip pre-seed. Runda de investiții a fost condusă de Credo Ventures, cu participarea Seedcamp, LAUNCHub Ventures, 500 Emerging Europe.

„Cloud computing continuă să fie un trend tehnologic important, din ce în ce mai multe companii adoptând o abordare de tip cloud-native”, a declarat Ondrej Bartos, Co-fondator și Partener General la Credo Ventures.

VIDEO IKEA începe recrutările în masă pentru viitorul magazin din România. Campanie de angajări, inclusiv din rândul refugiaților CITEȘTE ȘI VIDEO IKEA începe recrutările în masă pentru viitorul magazin din România. Campanie de angajări, inclusiv din rândul refugiaților

Echipa de șase fondatori a Kubeark este compusă din: CEO Bogdan Nedelcov, CTO Teofil Harapcea, VP of Engineering Adrian Tudoran, VP of Customer Success George Dumitrașcu, VP of Product Bogdan Dumitru și Mihai Faur (Board Member).

Cu sediul central în New York, Kubeark are birouri în București și o echipă de 20 de angajați.

Investiția va ajuta Kubeark să accelereze dezvoltarea platformei și să construiască o rețea de parteneri globali.

viewscnt
Afla mai multe despre
kubeark
finantare