Porsche Engineering începe o campanie de recrutare în România

Porsche Engineering începe o campanie de recrutare în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 apr 2018

Porsche Engineering România, subsidiara locală a furnizorului global de servicii de inginerie, cu birou în Cluj-Napoca, pregătește angajări, cu intenția de a avea o echipă de 120 de persoane până la sfârșitul acestui an, de la 80 cât are în prezent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În următoarele luni, Porsche Engineering România va recruta atât ingineri cu experiență, cât și proaspăt absolvenți, care vor lucra cu specialiștii Porsche din celelalte șapte filiale ale companiei. Odată cu extinderea echipei locale, Porsche Engineering Romania își va muta sediul, tot în acest an, într-o nouă clădire de birouri din Cluj-Napoca – Vivido Business Center.

”Am început anul 2018 cu multe proiecte noi, în arii foarte dinamice și complexe ale ingineriei software și auto, dar proiectele cele mai pline de provocări sunt cele axate pe tendințe majore la ora actuală – computer vision, machine learning și condus autonom”, spune Marius Mihailovici, Director General Porsche Engineering România. ”Odată cu extinderea portofoliului nostru, crește și cererea de experți în domeniul ingineriei software. În momentul de față, echipa noastră din Cluj numără 80 de angajați, iar până la sfârșitul acestui an ne dorim să ajungem la un număr de 120 de angajați.”

FOTO Dedeman renunță temporar la casca de protecție din logo-ul companiei CITEȘTE ȘI FOTO Dedeman renunță temporar la casca de protecție din logo-ul companiei

Pe lângă tipurile de proiecte pe care inginerii Porsche din Cluj se axau până acum – dezvoltarea de funcții noi pentru automobile, proiectarea și simularea sistemelor de propulsie – filiala locală a companiei a adăugat noi servicii în portofoliul său, în prezent acesta incluzând și arii precum cercetare Big Data, condus autonom și dezvoltarea arhitecturii de infotainment.

Porsche Engineering Romania SRL este deținută integral de Porsche Engineering Group GmbH, cu subsidiare în Weissach, Bietigheim-Bissingen, Wolfsburg, Leipzig (toate în Germania), Shanghai (China), Cluj-Napoca (România) și Nardò (Italia). Porsche Engineering Group GmbH este deținută integral de producătorul de automobile sport Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, cu sediul în Stuttgart.

viewscnt
Afla mai multe despre
porsche engineering romania
ingineri auto