Porsche Engineering vede Cluj-Napoca un Silicon Valley al Europei. Pregătește noi angajări și închiriază 3.500 de metri pătrați de spații de birouri în oraș

Porsche Engineering vede Cluj-Napoca un Silicon Valley al Europei. Pregătește noi angajări și închiriază 3.500 de metri pătrați de spații de birouri în oraș
scris 17 apr 2018

Compania producatoare de software pentru industria automotive Porsche Engineering Romania, subsidiara locală a Porsche Engineering Group GmbH, a închiriat o suprafață de 3.500 de metri pătrați de spații de birouri moderne în proiectul Vivido din Cluj-Napoca, cea mai mare suprafață preluată în ultimele 12 luni în cea mai mare piață regională de birouri din afara Bucureștiului.

Porsche Engineering va prelua 2.200 de metri pătrați de spații de birouri în perioada imediat următoare, o suprafață adițională închiriabilă de 1.300 de metri pătrați urmând a fi preluată în 2020. Tranzacția este intermediată de către Coldwell Banker Transilvania, biroul local al companiei de consultanță imobiliară Coldwell Banker Romania.

Închirierea noii suprafețe de birouri va permite Porsche Engineering Romania să își mărească de peste trei ori echipa locală, o nouă creștere a numărului de specialiști care lucrează în cadrul companiei fiind deja prevăzută pentru anul 2020. La momentul deschiderii subsidiarei locale în 2016, compania avea în România șapte angajați.

”Cluj-Napoca este Silicon Valley-ul României și decizia Porsche Engineering de a se dezvolta aici este astfel una logică. Vom continua să ne dezvoltăm activitatea din România, am încheiat deja de mai mulți ani partneriate cu institutiile de învățământ superior din Cluj-Napoca și dorim de asemenea să continuăm să atragem cei mai buni ingineri din România, care își doresc să facă parte din echipa uneia dintre cele mai inovatoare companii și să dezvolte soluții software de top pentru industria automotive”, a declarat Marius Mihailovici, location manager Porsche Engineering Romania.

Importatorul de băuturi alcoolice Pernod Ricard România va avea sediul central în Unirii View, investiție a unui fost pilot belgian de raliuri CITEȘTE ȘI Importatorul de băuturi alcoolice Pernod Ricard România va avea sediul central în Unirii View, investiție a unui fost pilot belgian de raliuri

Porsche Engineering România este specializată pe dezvoltarea de software și pe transformarea digitală a automobilelor, cu accent pe dezvoltarea integrală a autovehiculului.

Porsche Engineering Romania SRL este deținută integral de Porsche Engineering Group GmbH și, prin urmare, este parte integrantă a rețelei globale Porsche Engineering, cu subsidiare în Weissach, Bietigheim-Bissingen, Wolfsburg, Leipzig (toate în Germania), Shanghai (China), Cluj-Napoca (România) și Nardò (Italia). Porsche Engineering Group GmbH este deținută integral de producătorul de automobile sport Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, cu sediul în Stuttgart.

viewscnt
Afla mai multe despre
porsche engineering romania
software
cluj napoca