Prime Kapital, controlat de foști manageri ai fondului de investiții sud-african NEPI, lansează campania de pre-sale pentru primele unități ale Marmura Residence

Prime Kapital, controlat de foști manageri ai fondului de investiții sud-african NEPI, lansează campania de pre-sale pentru primele unități ale Marmura Residence
scris 5 feb 2019

Prime Kapital, dezvoltator imobiliar înființat la București de Martin Slabbert și Victor Semionov, fondatori și foști manageri ai fondului de investiții sud-african NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar de mall-uri din România, lansează campania de pre-sale pentru primele unități ale Marmura Residence, compus din cinci clădiri ce vor găzdui în total 458 de apartamente.

Este cel de-al doilea proiect rezidențial dezvoltat în România de Prime Kapital.

În luna iunie, Prime Kapital a lansat Avalon Estate, primul său proiect rezidențial în România, ce va avea aproximativ 800 de apartamente și vile.

Ansamblul Marmura Residence este situat în Bucureștii Noi, în apropierea stației de metrou Jiului, fiind dezvoltat pe un teren de 1,5 hectare al fostei fabrici Marmura.

Ikea schimbă din nou strategia: se pregătește să închirieze mobilă CITEȘTE ȘI Ikea schimbă din nou strategia: se pregătește să închirieze mobilă

Construcția va începe în primăvara anului 2019, iar primele unități vor fi predate în primul trimestru din 2021.

Recent, Prime Kapital a cumpărat, prin intermediul unei firme înființate în urmă cu 1 an, terenul și halele din Iași ale companiei Teba Industry, unde ar urma să fie ridicat un complex de birouri și locuințe, investiție de 40 milioane euro.

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar axat în principal pe segmentele de retail și rezidențiale în Europa Centrală și de Est.

viewscnt
Afla mai multe despre
prime kapital
marmura residence