Prime Kapital, controlat de foști manageri ai fondului de investiții sud-african NEPI, lansează al doilea proiect rezidențial dezvoltat în România

Prime Kapital, controlat de foști manageri ai fondului de investiții sud-african NEPI, lansează al doilea proiect rezidențial dezvoltat în România
scris 21 nov 2018

Prime Kapital, dezvoltator imobiliar înființat la București de Martin Slabbert și Victor Semionov, fondatori și foști manageri ai fondului de investiții sud-african NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar de mall-uri din România, lansează al doilea proiect rezidențial, Marmura Residence, compus din cinci clădiri ce vor găzdui în total 458 de apartamente.

În luna iunie, Prime Kapital a lansat Avalon Estate, primul său proiect rezidențial în România, ce va avea aproximativ 800 de apartamente și vile.

Ansamblul Marmura Residence este situat în Bucureștii Noi, în apropierea stației de metrou Jiului, fiind dezvoltat pe un teren de 1,5 hectare al fostei fabrici Marmura.

Sistemul bancar își ridică profitul la un nou nivel record CITEȘTE ȘI Sistemul bancar își ridică profitul la un nou nivel record

Construcția va începe în primăvara anului 2019, iar primele unități vor fi predate în 2020.

Recent, Prime Kapital a cumpărat, prin intermediul unei firme înființate în urmă cu 1 an, terenul și halele din Iași ale companiei Teba Industry, unde ar urma să fie ridicat un complex de birouri și locuințe, investiție de 40 milioane euro.

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar axat în principal pe segmentele de retail și rezidențiale în Europa Centrală și de Est.

viewscnt
Afla mai multe despre
prime kapital
marmura residence