Prime Kapital lansează primul său proiect rezidențial în România

Prime Kapital lansează primul său proiect rezidențial în România
Ana Iliescu
Ana Iliescu
scris 7 iun 2018

Prime Kapital, dezvoltator imobiliar înființat la București de Martin Slabbert și Victor Semionov, fondatori și foști manageri ai fondului de investiții sud-african NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar de mall-uri din România, lansează primul său proiect rezidențial în România, Avalon Estate, cu aproximativ 800 de apartamente și vile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Complexul rezidențial va fi ridicat în zona de nord a Bucureștiului, cu acces spre Bulevardul Barbu Văcărescu, Calea Floreasca și Bulevardul Dimitrie Pompeiu, pe o suprafață de peste 8 hectare de teren.

 

Proiectul rezidențial va fi finalizat în 2024 și va dispune de vile, townhouse-uri și apartamente parkview, grupate în două categorii, apartamente la parter cu grădină și duplexuri, și de tip urban, cu 2 și 3 camere, și un club dotat cu facilități de fitness, piscină exterioară, restaurant. Locuințele variază per tip, în medie, între 70 și 262 metri pătrați pe suprafață locuibilă.

STUDIU Primele 3 tranzacții pe piața de investiții imobiliare însumează circa 300 milioane euro, în 2018. Astfel, tranzacția Oregon - indicată la circa 150 milioane euro, una dintre cele mai mari în imobiliar CITEȘTE ȘI STUDIU Primele 3 tranzacții pe piața de investiții imobiliare însumează circa 300 milioane euro, în 2018. Astfel, tranzacția Oregon - indicată la circa 150 milioane euro, una dintre cele mai mari în imobiliar

De asemenea, complexul va avea două drumuri de acces care fac legătura cu Bulevardul Pipera.

Proiectul va cuprinde două faze, prima fază desfășurând-se în perioada iulie 2019 și octombrie 2021, iar a doua, în perioada octombrie 2021-octombrie 2024.

În prima fază, vor fi construite 15 vile, 104 townshouse-uri, 54 apartamente cu vedere spre parc și 144 apartamente urbane și vor fi dezvoltate clubul, Gatehouse (poarta principală de acces), zonele de spații verzi și infrastructura, iar faza a doua va include construirea a 476 apartamente și dezvoltarea de zone comerciale integrate, axate pe furnizarea de servicii complementare locuitorilor, precum și o grădiniță privată.

Complexul va fi administrat de dezvoltator pentru cel puțin 5 ani de la finalizare pentru a se asigura că rezidenții s-au acomodat.

Avalon Estate a fost conceput după efectuarea unei cercetări extinse de piață și a unui proces de proiectare de doi ani. Proiectul vizează în primul rând familiile tinere, cuplurile și profesioniștii care lucrează în zona de nord a Bucureștiului, potrivit companiei.

„Planul nostru este, de asemenea, să construim un brand rezidențial 100% transparent”, a spus Maggie Kitshoff, Director Proiecte Rezidențiale, Prime Kapital.

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar axat în principal pe segmentele de retail și rezidențiale în Europa Centrală și de Est. Avalon Estate este primul proiect rezidențial care va fi dezvoltat de către Prime Kapital.

viewscnt
Afla mai multe despre
prime kapital
complex rezidential
avalon estate
locuinte