15% din spațiul de depozitare existent în România este neocupat

15% din spațiul de depozitare existent în România este neocupat
scris 24 nov 2020

15% din spațiul de depozitare existent pe plan local este neocupat în momentul de față, acesta însumând aproximativ 650.000 metri pătrați. Valoarea spațiului total de depozitare neutilizat este de circa 6 milioane de euro, fără a lua însă în calcul și costurile serviciilor logistice.

Gradul de ocupare a depozitelor poate ajunge la 90-95% din capacitatea acestora până la final de an, dat fiind faptul că închirierea pe termen scurt poate reprezenta o soluție de back-up pentru perioada de dinaintea sărbătorilor de iarnă, când tot mai multe magazine online și business-uri în plină dezvoltare au nevoie de o soluție rapidă și eficientă de depozitare a stocurilor, în diferite zone cheie din țară, estimează Storage Logistics, marketplace local pentru spații de depozitare.

EXCLUSIV Blue Air își pregătește intrarea pe piața imobiliară printr-un proiect grandios CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Blue Air își pregătește intrarea pe piața imobiliară printr-un proiect grandios

“Ne-am dat seama că multe companii locale au nevoi imediate, legate de un anumit sezon de vânzări, așa cum este Black Friday sau perioada sărbătorilor”, spune Cristina Dumitrescu, Managing Partner Storage Logistics.

Piața locală de depozitare va însuma aproximativ 5 milioane de metri pătrați de spații de depozitare la  sfârșitul anului 2020, potrivit specialiștilor în domeniu, însă marea majoritate a depozitelor nu și-au fructificat până în prezent spațiul neocupat.

viewscnt
Afla mai multe despre
depozite
spatii logistice