Accenture Services România prelungește cu 7 ani contractul cu West Gate, parc de afaceri deținut de Liviu Tudor

Accenture Services România prelungește cu 7 ani contractul cu West Gate, parc de afaceri deținut de Liviu Tudor
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 oct 2018

Compania de consultanță de mana­gement și servicii profesionale Accenture Services România a prelungit contractul de închiriere, pentru 7 ani, a spațiului de birouri cu West Gate, parc de afaceri deținut de Liviu Tudor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Accenture Services este specializată în furnizarea de servicii și soluții pentru mediul de afaceri, de la stra­tegie și consultanță la digitalizare, tehnologie și procese opera­ționale.

ULTIMA ORĂ OMV amână decizia de investiție în gazele din Marea Neagră. CEO: Legea offshore a fost votată prea târziu și ne restricționează vânzările. Detalii la Profit Energy.forum CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ OMV amână decizia de investiție în gazele din Marea Neagră. CEO: Legea offshore a fost votată prea târziu și ne restricționează vânzările. Detalii la Profit Energy.forum

Pe lângă cei 12.000 metri pătrați alocați birourilor lor, Accenture a închiriat încă 1.000 metri pătrați de birouri. 

La începutul lunii septembrie, în urma unei investiții de 1,5 milioane euro, în West Gate a fost inaugurată singura piscină exterioară cu pistă de rollerblading și alergare, amplasată în cadrul unui parc de birouri din România.

Printre companiile care au sediul în West Gate sunt Societe Generale European Business Services, Dacia Renault, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health și Medicover.

West Gate este amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei, fiind compus din cinci clădiri de birouri, având o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați.

West Gate face parte din portofoliul Genesis Property, companie de dezvoltare imobiliară.

Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii.

Valoarea investițiilor realizate de Genesis Property în România se ridică la peste 400 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
accenture services
west gate