West Gate, parc de afaceri deținut de Liviu Tudor, încearcă să atragă corporatiști cu o piscină de 1,5 milioane euro

West Gate, parc de afaceri deținut de Liviu Tudor, încearcă să atragă corporatiști cu o piscină de 1,5 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 apr 2018

Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, deținut de Liviu Tudor, construiește o piscină exterioară cu pistă de alergare și roller blading, investiție de 1,5 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, din vara anului 2018, angajații companiilor chiriașe vor avea acces la piscină și terasă în aer liber, într-un spațiu de relaxare amenajat pe o suprafață de 5.000 metri pătrați.

Recent, Liviu Tudor a deschis în West Gate Studio One - Acommodation Suites, o unitate de cazare de patru stele, investiție de 500.000 de euro.

West Gate este amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei, fiind compus din cinci clădiri de birouri, având o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați. 

Teodor Brateș, principalul crainic în timpul Revoluției din decembrie 1989, a fost pus sub urmărire penală pentru infracțiuni contra umanității CITEȘTE ȘI Teodor Brateș, principalul crainic în timpul Revoluției din decembrie 1989, a fost pus sub urmărire penală pentru infracțiuni contra umanității

În West Gate au sedii companii precum Dacia Renault, Siemens, Societe Generale European Business Services, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health sau Medicover.

West Gate face parte din portofoliul Genesis Property, o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A.

Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii.

Valoarea investițiilor realizate de Genesis Property în România se ridică la peste 400 de milioane de euro.

West Gate, parc de afaceri deținut de Liviu Tudor, încearcă să atragă corporatiști cu o piscină de 1,5 milioane euro

viewscnt
Afla mai multe despre
west gate
liviu tudor