Antreprenor român rezident în Portugalia deschide pe piața locală 7 birouri Re/Max

Antreprenor român rezident în Portugalia deschide pe piața locală 7 birouri Re/Max
scris 10 iun 2019

Re/Max România, parte a liderului mondial în real-estate, se extinde cu încă șapte birouri pe plan local, achiziționate acum integral de un antreprenor român, rezident în Portugalia.

„Fiind rezident în Portugalia și având colaborări cu agențiile din 2014, m-a atras modelul de lucru, avantajele rețelei și regulile după care funcționează. Între timp, eu și soția mea ne-am hotărât să începem un business și în țara natală și, căutând informații online despre prezența acestui brand în țară, am observat că nu există birouri în toate orașele. Așadar, ne-am propus să creăm o rețea de mai multe agenții, pe modelul celor întâlnite în Portugalia, am luat legătura cu reprezentanții RE/MAX România și am achiziționat, până în prezent, șapte francize”, spune Ștefan Csordaș, Broker/ Owner a rețelei de birouri RE/MAX Gold. 

Antreprenor român rezident în Portugalia deschide pe piața locală 7 birouri Re/Max

În prezent, RE/MAX Gold are cinci birouri, în Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad și Timișoara.

CONFIRMARE Tranzactie: Frații Pavăl, care controlează Dedeman, preiau Moldova Farming, în portofoliu cu peste 8.000 hectare teren agricol CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Tranzactie: Frații Pavăl, care controlează Dedeman, preiau Moldova Farming, în portofoliu cu peste 8.000 hectare teren agricol

Conform datelor Re/Max România, în topul orașelor cu cei mai mulți francizați se numără București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu, unde au fost înregistrate, de asemenea, cele mai rapide creșteri raportat la numărul de agenți și tranzacții. 42% dintre francizații companiei au vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, 33% fac parte din categoria de vârstă 30 - 40 de ani, iar în segmentul 45-55 de ani se regăsesc 25% dintre antreprenorii care au deschis un birou Re/Max. 

Circa 80% dintre cei care și-au deschis un birou RE/MAX nu au experiență anterioară în domeniul imobiliarelor.

În România, Re/Max are în prezent peste 50 de francize și peste 400 de membri.

Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 120.000 de agenți afiliați în 7.000 de birouri aflate în circa 100 de țări.

În Europa, Re/Max este prezent în 38 de țări, cu peste 1.900 birouri și 23.000 de agenți.

viewscnt
Afla mai multe despre
re/max
francize imobiliare