Autorizațiile pentru construcția de locuințe au crescut

Autorizațiile pentru construcția de locuințe au crescut
scris 7 ian 2020

Numărul de autorizații de construcții pentru clădiri rezidențiale a crescut cu 5,6% în noiembrie 2019 față de aceeași lună a anului anterior, până la 3.423, arată datele publicate, marți, de Institutul Național de Statistică (INS).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

”În luna noiembrie 2019, s-au eliberat 3423 autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale, în scădere cu 8,4% față de luna octombrie 2019 și în creștere cu 5,6%, față de luna noiembrie 2018”, se arată în comunicat.

ULTIMA ORĂ ANCOM amendează toți marii operatori telecom - RCS&RDS, Telekom, Vodafone, Orange CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ ANCOM amendează toți marii operatori telecom - RCS&RDS, Telekom, Vodafone, Orange

În luna noiembrie 2019 față de luna corespunzătoare a anului precedent, se remarcă o creștere a numărului de autorizații de construire eliberate pentru clădiri rezidențiale (+183 autorizații), creștere reflectată în următoarele regiuni de dezvoltare: Sud-Muntenia (+83 autorizații), Sud-Est (+74), Centru (+53), Vest (+21)și Sud-Vest Oltenia (+7), scrie News.ro.

Scăderi au fost în următoarele regiuni de dezvoltare: București-Ilfov (-36 autorizații), Nord-Vest (-10) și Nord-Est (-9).

În primele 11 luni, s-au eliberat 39.359 autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale, în scădere cu 1,5% față de aceeași perioadă a anului trecut.

În 2018, s-au eliberat 42.694 autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale, în creștere cu 2,6%, față de anul precedent.

viewscnt
Afla mai multe despre
constructia de locuinte
ins