Belgienii de la Reynaers Aluminium deschid show-room-uri la Iași, Cluj și Timișoara și țintesc o creștere de 12%: Piața dă semne de revenire pe toate sectoarele de construcții

Belgienii de la Reynaers Aluminium deschid show-room-uri la Iași, Cluj și Timișoara și țintesc o creștere de 12%: Piața dă semne de revenire pe toate sectoarele de construcții
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 25 mar 2021

Reynaers Aluminium România, sub­sidiara locală a producătorului bel­gian de tâmplărie de aluminiu, se așteaptă la un an cu o creștere a business-ului similară celei din 2020, de 12%, remarcând semne de revenire a pieței pe toate sectoarele de construcții. Compania are, din luna martie, 3 noi show-room-uri, la Iași, Cluj-Napoca și Timișoara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Pentru noi, anul a început sub cheia dezvoltării strategice. Astfel, din luna martie vom fi prezenți în Iași, Cluj-Napoca și Timișoara cu trei noi showroom-uri. Decizia de a ne întări prezența în aceste regiuni ale țării vine ca o continuare naturală a faptului că eram deja prezenți prin echipele tehnico-comerciale”, a declarat pentru Profit.ro Daniel Popa, directorul general al companiei.

Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți CITEȘTE ȘI Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți

Cele trei orașe au proiecte de dezvoltare importante, care vor susține vânzările Reynaers Aluminium, iar poziționarea lor geografică facilitează prezența uniform a companiei la nivel național.

Până la debutul pandemiei COVID, piața tâmplăriei din aluminiu a înregistrat creșteri constante, de 5-10% anual, dar criza sanitară a adus un grad ridicat de incertitudine și stoparea unor proiecte, un exemplu fiind piața birourilor.

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! CITEȘTE ȘI Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

“A fost un an de schimbare și adaptare constantă peste care însă am reușit să trecem cu bine. Piața de birouri a înregistrat o scădere într-adevăr, pe care noi însă nu am resimțit-o. Proiectele de genul acesta în care am fost implicați anul trecut au continuat, fie ele exclusiv office (Țiriac Tower) sau cu funcțiune mixtă (One Mircea Eliade, Sema Parc, Record Park)”, spune Popa.

Compania a înregistrat anul trecut o creștere a afacerilor de 12%, în targetul prognozat, și se bazează pe un avans similar în 2021, având în vedere că piața dă semne de revenire pe toate sectoarele de construcții.

Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi CITEȘTE ȘI Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi

În 2019, datele transmise Ministerului de Finanțe indică pentru Reynaers Aluminium România o cifră de afaceri de 33,7 milioane lei (7,1 milioane euro).

Compania belgiană are birouri în 40 de țări și vânzări pe 70 de piețe din întreaga lume. Reynaers Aluminium avea în 2019 afaceri de 580 de milioane de euro și peste 2.300 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
reynaers
show-room-uri