CTP vrea să împrumute 44 milioane euro pentru extinderea parcului CTPark Bucharest

CTP vrea să împrumute 44 milioane euro pentru extinderea parcului CTPark Bucharest
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 13 nov 2017

Dezvoltatorul imobiliar CTP, cel mai mare administrator de parcuri industriale și logistice din România și Europa Centrală, vrea să împrumute 43,8 milioane de euro de la Banca Europeană de Dezvoltare și Reconstrucție (BERD), fonduri ce vor fi folosite pentru extinderea parcului CTPark Bucharest, din apropierea Capitalei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Împrumutul va fi discutat la ședința consiliului administrativ al BERD din 13 decembrie.

Creditul de la BERD și alte finanțări obținute de la bănci comerciale vor fi utilizate pentru pentru refinanțarea unor active existente ale CTP și dezvoltarea de noi proprietăți în cadrul parcului logistic CTPark Bucharest, situat la kilometrul 13 pe autostrada București-Pitești.

CONFIRMARE Poșta Română începe închirierea spațiilor excedentare: prima ofertă - trimisă băncilor pentru ATM-uri în oficiile poștale CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Poșta Română începe închirierea spațiilor excedentare: prima ofertă - trimisă băncilor pentru ATM-uri în oficiile poștale

Costul total al proiectului este estimat la circa 135 milioane euro.

În iulie, CTP a împrumutat 75,8 milioane euro de la BERD și BCR, pentru extinderea celuilalt parc logistic din apropierea Bucureștiului, anume CTPark Bucharest West, amplasat la kilometrul 23 pe autostrada A1. Două luni mai târziu, CTP a anunțat că va investi peste 150 milioane euro în parcul Bucharest West până în martie 2018.

CTP este proprietarul CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu mai mult de 4 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 60 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu 650.000 metri pătrați suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctpark bucharest
extindere
imprumut
berd
ctp