Bosch Service Solutions își mută operațiunile într-o nouă clădire de birouri din Timișoara

Bosch Service Solutions își mută operațiunile într-o nouă clădire de birouri din Timișoara
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 oct 2018

Compania germană Bosch își va muta birourile în clădirea ISHO Offices din Timișoara, proiect al Mulberry Development, dezvoltator controlat de Ovidiu Șandor. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bosch a închiriat patru etaje cu o suprafață totală de birouri de 6.600 metri pătrați în cadrul noului proiect imobiliar. Bosch a investit aproximativ 1 milion de euro în noile birouri, care pot găzdui peste 850 de spații de lucru.

Bosch Service Solutions Timișoara numără în prezent mai mult de 1.000 de angajați.

Producătorul de bere Ursus Breweries, în extindere puternică. După CTP, a semnat și pentru parcul industrial WDP din Buzău CITEȘTE ȘI Producătorul de bere Ursus Breweries, în extindere puternică. După CTP, a semnat și pentru parcul industrial WDP din Buzău

Grupul Bosch este prezent pe piața din România de 25 de ani și numără peste 6.500 de angajați în cinci entități. Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj-Napoca și unitățile sale de producție pentru Soluții de mobilitate din Cluj și din Blaj, Bosch mai operează și o unitate de producție de tehnică industrială, localizată de asemenea în Blaj, precum și un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timișoara.

În București, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluții de mobilitate, Bunuri de larg consum și Tehnologie pentru construcții și energie.  În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piața electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, în capitala țării. 

viewscnt
Afla mai multe despre
bosch service solutions
isho timisoara