"Casa Frumoasă", cotată la cel puțin 3,5 milioane euro, este cea mai scumpă proprietate de la târgul Imobiliarium

"Casa Frumoasă", cotată la cel puțin 3,5 milioane euro, este cea mai scumpă proprietate de la târgul Imobiliarium
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mai 2017

Clădirea Casa Dr. Dobrovici, o vilă interbelică mai cunoscută în prezent sub denumirea de "Casa Frumoasă", este cea mai scumpă proprietate scoasă la vânzare în cadrul târgului Imobiliarium, fiind cotată cu un preț de pornire de 3,5 milioane de euro. Târgul imobiliar are loc în perioada 5-7 mai, în parcarea centrului comercial Băneasa Shopping City.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Clădirea istorică va fi vândută prin licitație de către Artmark, iar cei interesați trebuie să depună un caiet de sarcini și să urmeze și alte proceduri, potrivit News.ro.

Casa D. Dobrovici este o clădire construită în perioada 1919-1925 și este amplasată pe bulevardul Lascăr Catargiu din sectorul 1 din București.

Clădirea are o suprafață construită de 1.000 de mp și o suprafață utilă de 840 mp.

Clădirea a fost construită pentru doctorul Anton Dobrovici. Naționalizată în anii comunismului și compartimentată în mai multe apartamente, casa a fost readusă la forma inințială după 1990.

În 2008, vila a fost transformată în "Casa Frumoasă", un magazine multi-brand, destinat în exclusivitate vestimentației de lux.

Jucătorii din imobiliare spun că “lucrurile ar fi luat-o razna în piață” dacă TVA pe tranzacții imobiliare scădea la 0% CITEȘTE ȘI Jucătorii din imobiliare spun că “lucrurile ar fi luat-o razna în piață” dacă TVA pe tranzacții imobiliare scădea la 0%

Expoziția Imobiliarium vine cu peste 6.000 de case și apartamente, dar și imobile-monument istoric și case de vacanță.

Fiecare expozant va avea ochelari VR cu ajutorul cărora va putea vizualiza o parte din imobilele din oferte.

Cea mai ieftină locuință care poate fi achiziționat din cadrul târgului este un aparatament cu două camere, în zona Vitan din București, la un preț de 35.200 de euro.

Intrarea este gratuită doar pentru persoanele care se înregistrează pe www.imobiliarium.ro. În perioada evenimentului, vizitatorii care nu dețin codul primit online vor plăti o taxă de 20 lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
targ imobiliar
imobiliarium
casa dr. dobrovici