CBRE se va ocupa de închirierea primelor clădiri de birouri din proiectul Timpuri Noi Square dezvoltat de Inter IKEA

CBRE se va ocupa de închirierea primelor clădiri de birouri din proiectul Timpuri Noi Square dezvoltat de Inter IKEA
scris 3 mar 2016

Compania de consultanță imobiliară CBRE a fost desemnată de Vastint România, divizia imobiliară a grupului suedez Inter IKEA, să se ocupe de închirierea primelor două clădiri de birouri totalizând 33.000 metri pătrați din proiectul Timpuri Noi Square. Această fază include și peste 600 de locuri de parcare, iar lucrările de construcție urmează să fie finalizate la începutul anului viitor, a anunțat CBRE.

Complexul Timpuri Noi va cuprinde în total 100.000 de metri pătrați de spații de birouri și comerciale, precum și 50.000 metri pătrați de spații rezidențiale.

Primele două imobile vor avea zece etaje și o suprafață închiriabilă de 12.300 de metri pătrați, respectiv 17.300 metri pătrați, iar clădirea a treia va avea șapte nivele și o suprafață de 20.000 metri pătrați. Lucrările de construcție sunt asigurate de Danya Cebus, subsidiara grupului Africa Israel Investments.

Proiectul este dezvoltat pe terenul de 54.000 de metri pătrați al fostei fabrici Timpuri Noi.

Fondul de investiții Interprime Properties, parte din grupul suedez Inter IKEA, a cumpărat în 2010 platforma Timpuri Noi din București pentru 34,6 milioane de euro. Compania mai deține un teren de două hectare în zona Orhideea din București, unde intenționează să dezvolte 40.000 mp închiriabili în trei clădiri de birouri și unul de 48 de hectare în Nordul Bucureștiului, unde vrea să dezvolte în special locuințe.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
vastint
timpuri noi square
cbre