Constantin Sebeșanu, abia numit Director de Dezvoltare al Impact Developer & Contractor, a fost instalat în poziția de CEO al companiei

Constantin Sebeșanu, abia numit Director de Dezvoltare al Impact Developer & Contractor, a fost instalat în poziția de CEO al companiei

Constantin Sebeșanu

scris 28 apr 2021

Constantin Sebeșanu, numit în februarie în poziția de Director de Dezvoltare al Impact Developer & Contractor, a fost instalat acum în poziția de CEO al companiei, cu un mandat de 4 ani.

Acesta îl va înlocui pe Sorin Apostol, care a fost numit Director Executiv și membru al Consiliului de Administrație în cadrul Adunării Generale a Acționarilor.

Dezvoltatorul belgian de spații logistice WDP va investi 116 milioane euro în România, în următorii doi ani CITEȘTE ȘI Dezvoltatorul belgian de spații logistice WDP va investi 116 milioane euro în România, în următorii doi ani

Cu o experiență de 30 de ani pe piață, Impact Developer & Contractor SA este singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Printre proiectele dezvoltatorului se numără Greenfield Băneasa și Luxuria Residence. Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, anul acesta, Impact a demarat construcția unui proiect rezidențial în Constanța, Boreal Plus.

De asemenea, Impact continuă extinderea la nivel regional și demarează Greenfield Copou, în Iași. Lucrările vor începe în anul 2021, cu termen de finalizare în 2024, fiind construit în trei faze. Proiectul cuprinde în total 1.100 de apartamente, construite pe o suprafață de 48.685 mp.

În urmă cu trei ani, Profit.ro relata că Constantin Sebeșanu, fondatorul companiei de consultanță hotelieră Trend Hospitality, omul care a impus în piața turismului bucureștean hotelul Howard Johnson (actualul Sheraton) și a adus în România lanțul Ramada, s-a retras din compania Midi Development, care deține franciza pentru România a lanțului de restaurante Hard Rock Cafe.

viewscnt
Afla mai multe despre
impact developer & contractor
constantin sebeșanu