Crosspoint Real Estate a intermediat tranzacții rezidențiale off plan de peste 3,5 mil. euro în primul trimestru

Crosspoint Real Estate a intermediat tranzacții rezidențiale off plan de peste 3,5 mil. euro în primul trimestru
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 5 mai 2016

Compania de consultanță imobiliară Crosspoint Real Estate, specializată pe segmentul imobiliar premium, a intermediat în primul trimestru al anului 2016 tranzacții în valoare cumulată de peste 3,5 milioane de euro, în cadrul unor proiecte imobiliare rezidențiale aflate în construcție.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Este vorba de apartamente situate în zone rezidențiale din nordul, centrul și adiacent centrului Bucureștiului.

Cât despre cumpărătorii implicați în aceste tranzacții, aceștia sunt oameni de afaceri și manageri ai unor companii multinaționale.

“Piața imobiliară este efervescentă, așa cum o arată numărul mare de noi dezvoltări rezidențiale înregistrat de la începutul anului. (…) Nevoia de apartamente noi a rămas constantă în piață, însă este foarte importantă, în momentul unei noi dezvoltari rezidențiale, gândirea unor produse care să se reflecte în nivelul real de cerere din piață, pentru a fi absorbite cu succes”, a spus Mihai Dumitrescu, managing partner, Crosspoint Real Estate.

Proprietarii Vitan Center cumpără un teren la Piata 1 Mai, unde vor dezvolta 50 de locuințe CITEȘTE ȘI Proprietarii Vitan Center cumpără un teren la Piata 1 Mai, unde vor dezvolta 50 de locuințe

Potrivit studiilor companiilor de consultanță imobiliare, piața de locuințe premium este în creștere, astfel că, din cele circa 3.200 de locuințe care vor fi finalizate în acest an în zona de nord a Bucureștiului, aproape un sfert, adică peste 700 de unități, sunt locuințe premium și de lux, amplasate în zone precum Dorobanți, Herăstrău sau Barbu Văcărescu.

Compania de consultanță imobiliară, cu o experiență de peste 10 ani pe piața de profil, are portofolii totale gestionate până în prezent de peste 150 de milioane de euro și peste 50 de mari proiecte, atât pentru companii locale, cât și pentru multinaționale.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
piata rezidentiala premium
crosspoint real estate
proiecte imobiliare noi