CTP investește 25 milioane euro în construcția celei de-a doua faze a parcului logistic CTPark Bucharest West

CTP investește 25 milioane euro în construcția celei de-a doua faze a parcului logistic CTPark Bucharest West
scris 18 oct 2016

Dezvoltatorul și operatorul de parcuri logistice și industriale CTP a început lucrările la a doua fază a parcului logistic CTPark Bucharest West, care va cuprinde două clădiri cu o suprafață totală de 68.000 metri pătrați și în care va investi 25 milioane euro.

Potrivit lui Remon Vos, director general al CTP, construcția va fi finalizată în primăvara anului viitor.

CTP a preluat CTPark Bucharest West de la Prologis în a doua parte a anului trecut, iar în primăvara acestui an a început lucrările pentru dezvoltarea suprafeței construite a parcului la 130.000 de metri pătrați, la care se vor adăuga următorii 68 000 metri pătrați.

În prezent, CTP construiește în toată România și închiriază simultan proiecte în Timișoara și Arad, potrivit unui comunicat de presă al dezvoltatorului.

Primul depozit cross-dock din țară va fi construit de AIC Industrial & Logistic Development, pentru Delamode, în Bucharest Industrial Park CITEȘTE ȘI Primul depozit cross-dock din țară va fi construit de AIC Industrial & Logistic Development, pentru Delamode, în Bucharest Industrial Park

Dezvoltatorul a anunțat recent că a ajuns la investiții de 250 milioane euro în România, având un portofoliu de proprietăți industriale clasa A de peste 500.000 de metri pătrați și țintind extinderea până la un milion de metri pătrați în următorii doi ani.

Proiectele CTP sunt cofinanțate de bănci diferite, inclusiv Erste Bank, Societe Generale și Raiffeisen.

CTP se află pe piața din România din 2008.

Ținta CTP pentru cele șapte piețe din Europa Centrală și de Est în care este prezent este de a avea un portofoliu de proprietăți industriale de clasă A de cinci milioane de metri pătrați până la finalul anului 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
investiție
parc logistic
bucurești