Cushman & Wakefield Echinox își extinde portofoliul de retail și preia administrarea centrului comercial Colosseum din București

Cushman & Wakefield Echinox își extinde portofoliul de retail și preia administrarea centrului comercial Colosseum din București
scris 3 oct 2019

Compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a preluat administrarea centrului comercial Colosseum din București.

Inaugurat în anul 2011, Colosseum reprezintă cea mai importantă destinație de shopping din nord-vestul Capitalei, o zonă aflată în plin proces de dezvoltare a infrastructurii de metrou și a segmentului rezidențial, existând premise și pentru dezvoltarea sectorului de office.

FOTO NEPI Rockcastle, cel mai mare dezvoltator și operator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est, intră pe piața rezidențială în cinci orașe din România CITEȘTE ȘI FOTO NEPI Rockcastle, cel mai mare dezvoltator și operator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est, intră pe piața rezidențială în cinci orașe din România

Ca urmare a extinderii, a cărei inaugurare este programată anul viitor, centrul comercial Colosseum va ajunge la o suprafață închiriabilă de aproximativ 54.500 metri pătrați. Din noul proiect de dezvoltare fac parte branduri consacrate la nivel local și internațional, precum New Yorker, Colin’s, CCC, Noriel, DM Drogerie Markt, Gregory’s, Diverta, Coffee Ritazza, dar și alte 60 de magazine, restaurante, cafenele și spații de petrecere a timpului liber.

În completarea ofertei comerciale existente din care fac parte Carrefour, Leroy Merlin, Altex, JYSK, LC Waikiki, Sport Vision și Pepco, noul proiect va beneficia și de un cinematograf multiplex operat de Happy Cinema, precum și de un centru de fitness World Class.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanță imobiliară de top pe piața locală, activând ȋn toate segmentele pieței imobiliare. Departamentul de Asset Services administrează proiecte de retail și birouri cu o suprafață ȋnchiriabilă de peste 230.000 de metri pătrați ȋn București și alte orașe.

viewscnt
Afla mai multe despre
cushman & wakefield echinox
colosseum