Dentotal Protect și-a mutat activitatea logistică într-un nou depozit, în Eli Park Chitila. Investiții de 400.000 euro

Dentotal Protect și-a mutat activitatea logistică într-un nou depozit, în Eli Park Chitila. Investiții de 400.000 euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iun 2020

Dentotal Protect, furnizor de produse stomatologice, și-a mutat activitatea logistică într-un nou depozit, în Eli Park Chitila, mărindu-și capacitatea de depozitare de peste 3 ori. Investițiile în sisteme noi de depozitare și manipulare și în soluții informatice specializate depășesc 400.000 de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
CONFIRMARE FOTO Investiție de aproape 3 miliarde euro în cel mai mare plan din București și unul din cele mai mari în România: cele mai înalte clădiri, cea mai mare piață, cel mai mare coworking CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Investiție de aproape 3 miliarde euro în cel mai mare plan din București și unul din cele mai mari în România: cele mai înalte clădiri, cea mai mare piață, cel mai mare coworking

„Capacitatea de procesare și livrare a comenzilor urmează să crească, în urma acestor investiții, cu peste 300% în primele trei luni de la punerea în funcțiune. Finanțarea acestui capital de lucru suplimentar este asigurată de către Banca Comercială Română, care în cursul lunii mai ne-a acordat o linie de finanțare totală de 4,5 milioane de euro”, spune Dumitru Matei, CEO Dentotal Protect.

Compania, înființată în 1994 de medicul stomatolog Anghel Dogariu, are circa 120 angajați și furnizează produse către 12.000 cabinete, clinici și laboratoare stomatologice din țară.

În 2005, firma și-a construit propriu sediu, în zona centrală a Capitalei, iar în 2019 a trecut la un nou capitol de dezvoltare, compania fiind achiziționată de fondul de investiții private Abris Capital Partners. Strategia Abris Capital pentru dezvoltarea Dentotal Protect urmărește accelerarea creșterii companiei și transformarea sa într-un one-stop-shop pentru clinicile și laboratoarele stomatologice.

viewscnt
Afla mai multe despre
dentotal protect
depozit
chitila