Dezvoltatorul austriac S Immo deschide clădirea de birouri The Mark

Dezvoltatorul austriac S Immo deschide clădirea de birouri The Mark
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iun 2019

Dezvoltatorul austriac S Immo deschide, oficial, clădirea de birouri The Mark, localizată în apropiere de Piața Victoriei din București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Ansamblul, o investiție de circa 45 de milioane de euro, are 15 etaje și 25.500 metri pătrați și este al treilea proiect imobiliar pe care S Immo îl dezvoltă în Capitală.

În prezent, clădirea are un grad de ocupare de aproape 100%. Chiriașii The Mark sunt companii precum Infosys, Deloitte, Dentons, WPP, Starbucks, Esky Travel și restaurantul The Mark /Rosan Grup. 

Compania Ceetrus, divizia imobiliară a grupului francez Auchan, a finalizat lucrările la cea de-a treia fază a proiectului Coresi Business Park CITEȘTE ȘI Compania Ceetrus, divizia imobiliară a grupului francez Auchan, a finalizat lucrările la cea de-a treia fază a proiectului Coresi Business Park

Proiectul de birouri a fost anunțat de grupul austriac în anul 2012, însă din cauza lucrărilor de infrastructură din zona Griviței - intersecția Bulevardul Uranus cu Calea Griviței construcția a fost amânată.

În primul trimestru al anului 2019, S IMMO AG a raportat venituri mai mari cu 9,9% față de aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la 47,8 milioane de euro (Q1 2018: 43,5 milioane euro). În ceea ce privește indicatorul EBITDA, rezultatele arată o creștere de 13,1% comparativ cu anul anterior, până la 19,5 milioane de euro (Q1 2018: 17,3 milioane euro).  

Compania este listată la Bursa de la Viena, cel mai mare acționar fiind Immofinanz care deține 29,14% din acțiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
s immo
the mark