Dezvoltatorul CTP investește peste 150 milioane de euro pentru a mări parcul logistic Bucharest West

Dezvoltatorul CTP investește peste 150 milioane de euro pentru a mări parcul logistic Bucharest West
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 sep 2017

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, vrea să ajungă până în 2020 la o suprafață de 700.000 de metri pătrați în parcul logistic CTPark Bucharest West pe care îl deține în apropiere de București, la kilometrul 23 pe autostrada A1.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția totală în CTPark Bucharest West va depăși 150 milioane de euro, până în primul trimestru al anului următor. 

CTP a achiziționat CTPark Bucharest West în 2015, moment în care parcul avea circa 130.000 metri pătrați suprafață construită (Bucharest West I și Bucharest West II). Între timp au mai fost dezvoltați alți 100.000 metri pătrați. Odată cu lucrările actuale de extindere, în viitor, în parc vor lucra circa 3.000 de oameni. 

Suprafața totală a parcului logistic este de aproximativ 150 de hectare, iar la finalizarea construcției celor două noi depozite, suprafața totală închiriabilă va fi de peste 300.000 metri pătrați, dispuși în nouă depozite așezate pe ambele părți ale autostrăzii.

Familia fondatorului FAN Courier s-a lansat în business-ul medical: Când s-a copt ideea, am fost convins să investesc! CITEȘTE ȘI Familia fondatorului FAN Courier s-a lansat în business-ul medical: Când s-a copt ideea, am fost convins să investesc!

În prezent, CTP deține lângă București, circa 500.000 metri pătrrați suprafață închiriabilă, dispusă în două parcuri logistice și industriale, ambele cu acces direct de pe autostrada A1: CTPark Bucharest (situat la km 13) și CTPark Bucharest West (localizat la km 23). La nivel național dezvoltatorul administrează spații industriale și logistice în 10 orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

CTP plănuiește să atingă în România o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 1 milion metri pătrați până la sfârșitul lui 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
parc logistic
a1