Dezvoltatorul imobiliar Forty Management&Investments, condus de Lucian Azoiței, lansează un nou proiect în zona centrală a Bucureștiului. “Intenționăm să dezvoltăm cel mai exclusivist proiect din România."

Dezvoltatorul imobiliar Forty Management&Investments, condus de Lucian Azoiței, lansează un nou proiect în zona centrală a Bucureștiului. “Intenționăm să dezvoltăm cel mai exclusivist proiect din România."
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 aug 2019

Dezvoltatorul imobiliar Forty Management&Investments, condus de Lucian Azoiței, a cumpărat un teren de 2.200 metri pătrați pe strada Viitorului 134-136, București, într-o tranzacție evaluată la circa 2,1 milioane de euro. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Intenția este de a dezvolta Central District Viitorului 134, un proiect boutique cu 33 apartamente împărțite în două imobile.

2019 va aduce pe piață peste 900.000 metri pătrați de noi spații moderne, activitate imobiliară dublată CITEȘTE ȘI 2019 va aduce pe piață peste 900.000 metri pătrați de noi spații moderne, activitate imobiliară dublată

"Într-un scenariu optimist, la sfârșitul acestui an vom începe să construim“, spune Lucian Azoiței, CEO al Forty Management. 

Primăvara aceasta, Forty Management a început construcția Central District 4 Elemente, primul proiect rezidențial cu pistă de alergare pe bloc.

Planul managerului este să încheie anul cu achiziția a încă două terenuri în zona de nord a Capitalei.

“Intenționăm să dezvoltăm pe unul dintre aceste terenuri cel mai exclusivist proiect din România, iar pe celălalt, un proiect la care lucrăm de peste 5 ani, o dezvoltare de mari dimensiuni, cu peste 1.200 de apartamente și o clădire de birouri de 25.000 metri pătrați“, afirmă Azoiței.

Forty Management&Investments este o companie imobiliară care dezvoltă proiecte rezidențiale sub marca Central District și proiecte comerciale sub brandul Trade District.

viewscnt
Afla mai multe despre
forty management&investments
lucian azoiței