Dezvoltatorul Wallberg Properties, controlat de omul de afaceri arădean Valentin Morar, vrea să intre în Capitală cu un ansamblu rezidențial

Dezvoltatorul Wallberg Properties, controlat de omul de afaceri arădean Valentin Morar, vrea să intre în Capitală cu un ansamblu rezidențial
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 feb 2019

Dezvoltatorul imobiliar Wallberg Properties, deținut de omul de afaceri arădean Valentin Morar, cu investiții în Arad, Timișoara, Brașov sau Cluj-Napoca, caută activ oportunități de plasament într-un prim ansamblu rezidențial pe care să îl construiască în București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“2018 a fost un an foarte bun pentru noi, am derulat în paralel patru proiecte în trei orașe diferite, am livrat trei imobile și am demarat construcția altor două. Ritmul vânzărilor a fost satisfăcător, în ciuda apariției a numeroare proiecții negative despre piață, alimentate de climatul socio-politic, instabilitatea cursului de schimb și a fluctuațiilor indicatorului ROBOR. La nivelul grupului, am înregistrat venituri de peste 18 milioane de euro. 2019 se anunță cel puțin la fel de dinamic, având în vedere intenția noastră de a lansa primul proiect imobiliar în Capitală", a declarat Valentin Morar, CEO și fondator Wallberg.

Vâlcov: Până la sfârșitul acestui an, Guvernul și-a propus ca ratele la creditele românilor să coboare la jumătate. Când vom ajunge la acest nivel, băncile nu vor mai avea de plătit niciun fel de taxă CITEȘTE ȘI Vâlcov: Până la sfârșitul acestui an, Guvernul și-a propus ca ratele la creditele românilor să coboare la jumătate. Când vom ajunge la acest nivel, băncile nu vor mai avea de plătit niciun fel de taxă

Wallberg va demara noi investiții în 2019: Tower Two din cadrul ansamblului rezidențial XCity Towers în Timișoara, respectiv blocurile 3 și 4 din cadrul proiectului Sunnyville Brașov. În același timp, dezvoltatorul caută activ oportunități de investiție într-un prim ansamblu rezidențial pe care să îl construiască în București.

“Apreciem condițiile actuale de piață ca fiind potrivite pentru demararea de noi investiții. Cererea pentru apartamente noi se menține la un nivel acceptabil, iar prețurile au ajuns la stabilitate. În același timp, orașele care ne interesează evoluează pozitiv. Riscul pe care îl vedem vine dinspre piața muncii și se traduce pentru noi în a găsi în continuare forța de muncă necesară pentru susținerea ritmului de investiții pe care ni-l dorim”, estimează Valentin Morar.

Wallberg reunește un grup de companii de dezvoltare imobiliară coordonat de antreprenorul arădean Valentin Morar, activ pe piețele locale din 2004.

Grupul Wallberg are un portofoliu ce include 6 proiecte în Arad, dintre care Arad Plaza și Bourgeoise Residence finalizate recent, un proiect de vile din Cluj-Napoca, un proiect finalizat integral în Brasov și alte două proiecte majore aflate în diferite etape de dezvoltare – Sunnyville în Brașov și XCity Towers în Timișoara.

Wallberg are peste 150 000 de metri pătrați construiti și a livrat peste 1.000 de apartamente.

viewscnt
Afla mai multe despre
wallberg properties
valentin morar
ansamblu rezidential