Salonul Imobiliar București: Valoarea proiectelor imobiliare lansate depășește 100 milioane euro

Salonul Imobiliar București: Valoarea proiectelor imobiliare lansate depășește 100 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 feb 2019

Noi proiecte rezidențiale cu peste 6.000 de apartamente, investiții estimate la peste 100 milioane de euro, vor fi prezente în premieră la ediția a șasea a Salonului Imobiliar București (SIB), care începe vineri, 1 martie la Palatul Parlamentului, au anunțat, luni, organizatorii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, Point Development lanseaza în cadrul SIB o noua fază a proiectului City Point, respectiv 406 apartamente în 3 blocuri, scrie News.ro.

”Totodată, dezvoltatorul lansează și prima etapă din Green Point, un ansamblu ce va fi dezvoltat pe terenul fostei fabrici de sticlă Siteh de pe bulevardul Basarabia. În total, noul proiect va aduce 800 de unitati pe piață în mai multe faze, prima fază având în derulare 147 de apartamente. New Point, ansamblul rezidențial din zona de Nord a Capitalei, aduce la SIB a 3 a fază a proiectului, însumând 136 de unități”, se arată în comunicat.

FOTO Castelul de la Zlatna, unde au fost filmate scene din filmul \ CITEȘTE ȘI FOTO Castelul de la Zlatna, unde au fost filmate scene din filmul "Noi cei din linia întâi", este scos la vânzare

Totodată, Prime Kapital prezintă, în premieră la SIB, Marmura Residence, un proiect dezvoltat pe o suprafață de 15.000 mp, lângă stația de metrou Jiului din zona Bucureștii Noi, oferind 458 de apartamente de 1-4 camere.

Sud Rezidențial lansează la SIB patru noi proiecte, totalizând peste 4.000 de apartamente.

Dezvoltatorul ansamblului Cartierul Solar lansează conceptul ELA HOMES, o serie de proiecte premium în zone cheie ale Bucureștiului. Primele două sunt Ela Băneasa (16 unități în zona Băneasa) și Ela Victoriei (64 de apartamente în apropiere de Piața Victoriei).

158 West este un nou proiect rezidențial care se prefigurează în zona de Vest a Bucureștiului, dezvoltat de Skyline. Proiectul are 185 de locuințe, divizate în garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere.

Agenția Optimum Group lansează la SIB Green Future Mogosoaia, un nou ansamblu de 78 vile, cu o zonă de agrement cu teren multifuncțional de sport, piscină și loc de joacă pentru copii.

Executivul a aprobat săptămâna trecută plafonul total de garantare aferent Prima Casă 2019, cu fonduri totale de 2 miliarde de lei. Anul 2018 a marcat primul deceniu de existență a programului, fiind acordate peste 260.000 de garanții și promisiuni de garantare.

viewscnt
Afla mai multe despre
salonul imobiliar bucuresti
apartamente
palatul parlamentului
city point
prime kapital
sud rezidential