Administratorul a două hoteluri din Jupiter se reinventează; a mai cumpărat un hotel, l-a modernizat și le trece pe toate trei la all inclusive din vară

Administratorul a două hoteluri din Jupiter se reinventează; a mai cumpărat un hotel, l-a modernizat și le trece pe toate trei la all inclusive din vară
scris 26 feb 2019

Unul dintre cei mai cunoscuți investitori din sudul Litoralului, Ciprian Constantinescu, a achiziționat și modernizat cu câteva milioane de euro hotelul Altas din Jupiter, pe care îl va deschide în această vară în sistem all inclusive. În paralel, trece din 2019 la acest sistem și celelalte două hoteluri pe care le administrează în stațiune, Delta și California.

Hotelul Atlas, cu 223 de camere, construit în 1968, a fost cumpărat în urmă cu doi ani de către Ciprian Constantinescu. Anterior, era clasificat pe atunci la 2 stele, având mare nevoie de renovare. Constantinescu a investit în el câteva milioane de euro și la upgradat la două stele, transformându-l într-o structură de cazare în regim all inclusive. Contactat de Profit.ro, omul de afaceri nu a dorit să prezinte detalii despre investiție.

În paralel, Constantinescu va trece din această vară la all inclusive și celelalte două hoteluri pe care le administrează de multă vreme - Delta și California. Hotel California, clasificat la trei stele, are 110 camere cu doua paturi și 4 apartamente dotate cu baie proprie cu duș. Hotelul Delta are 190 camere cu pat dublu, 135 camere cu doua paturi si 5 apartamente. 

viewscnt
Afla mai multe despre
delta
california
atlas
jupiter
all inclusive