Element Industrial demarează un proiect la Brăila, investiție de 25 milioane de euro

Element Industrial demarează un proiect la Brăila, investiție de 25 milioane de euro
scris 13 sep 2021

Element Group, companie înființată de investitorul imobiliar Ionuț Dumitrescu, are un nou proiect în portofoliu, ELI Park Brăila, o investiție totală de peste 25 milioane de euro.

Proiectul logistic este localizat pe un teren de 11 hectare din Zona Liberă Brăila. Element Industrial planifică dezvoltarea în trei faze a unui parc logistic cu suprafața brută totală de 50.000 mp.

Fapte bune făcute de Profi CITEȘTE ȘI Fapte bune făcute de Profi

”Am primit de curând autorizația de construire pentru prima fază, de 10.000 mp", spune Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

Element Group este unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața spațiilor  logistice, dezvoltând o serie de proiecte sub brandul Eli Parks, parcuri logistice cu suprafețe între 50-60.000 mp, în București, Pitești, Bacău, Brăila sau Ploiești, precum și depozite cu suprafețe mai mici, grupate sub denumirea Eli Xpress. 

viewscnt
Afla mai multe despre
element industrial
brăila