Elvețianul Claudio Cisullo, nou președinte CA al One United Properties, lansează în România operațiuni în sectorul de eficiență energetică

Elvețianul Claudio Cisullo, nou președinte CA al One United Properties, lansează în România operațiuni în sectorul de eficiență energetică
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 iul 2022

Elvețianul Claudio Cisullo, membru al Consiliului de Administrație al One United Properties, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte din București, care a preluat în primăvara anului trecut postul de președinte CA, dar și un pachet suplimentar de 5% din acțiunile companiei, devenind astfel al treilea cel mai mare acționar al companiei, lansează în România, prin CC Trust Group, afacerea sa de familie, operațiuni în sectorul de eficiență energetică cu o franciză în domeniul clădirilor inteligente. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Activând sub umbrela CC Trust Smart Energy Group, compania și-a asigurat drepturile exclusive în cadrul Uniunii Europene pentru o franciză specializată în servicii de optimizare a consumului de energie electrică în clădiri.

În prezent, franciza în domeniul eficienței energetice dezvoltă operațiuni în Orientul Mijlociu, având circa 850 de proiecte finalizate.  

CC Trust Group este o afacere de familie fondată în 1997. Portofoliul cuprinde companii și participațiuni în domenii precum biotehnologie, farmaceutice, servicii profesionale pentru afaceri, imobiliare, tehnologii, aviație privată și activități de petrecere a timpului liber.

Sectorul construcțiilor din UE este cel mai mare consumator energetic unic din Europa, absorbind 40% din energie, iar aproximativ 75% din clădiri sunt ineficiente din punct de vedere energetic.

În ceea ce privește România, sectorul clădirilor acoperă aproximativ 45% din consumul total de energie. Spațiile administrației publice, clădirile educaționale și cele comerciale însumează circa 75% din consumul nerezidențial de energie, fiecare cu 20-25% din total.

Claudio Cisullo este acționar și membru al Consiliului de Administrație al One United Properties din 2020, fondator și președintele al CC Trust Group AG, fondatorul și președintele executiv al Chain IQ Group AG, președintele ACC One Holding AG, membru al Consiliului de Administrație al Ringier, membru al Fundației de drept și economie la Universitatea din St. Gallen și membru al Consiliului de Administrație al Fundației Elvețiene pentru Antreprenori. 

Elvețianul Claudio Cisullo, nou președinte CA al One United Properties, lansează în România operațiuni în sectorul de eficiență energetică

viewscnt
Afla mai multe despre
one united properties
claudio cisullo