Eugene Estate, companie de consultanță imobiliară înființată la Timișoara, intră în București

Eugene Estate, companie de consultanță imobiliară înființată la Timișoara, intră în București
scris 13 feb 2019

Eugene Estate, companie românească de consultanță imobiliară specializată în domeniul rezidențial, înființată de Eugen Encuțescu în anul 2000 la Timișoara, intră pe piața de profil din București.

Filiala din București va fi condusă de Dan Țiganu, anterior chief sales officer la Premier Estate Management (2016-2018) și sales director Allizanz-Țiriac Asigurări (1998-2016). 

Obiectivul principal pentru primul an de funcționare al filialei din București este de a recruta și profesionaliza brokeri imobiliari. Ținta companiei este de a încheia anul 2019 cu un număr de 60 de brokeri imobiliari.

VIDEO Google dă startul automatizării suitei sale office CITEȘTE ȘI VIDEO Google dă startul automatizării suitei sale office

Eugen Encuțescu a fondat compania de consultanță imobiliară specializată în rezidențial în anul 2000, când avea vârsta de 19 ani, la Timișoara.

Eugene Estate a furnizat consultanță imobiliară și servicii pentru peste 10.000 de tranzacții cu apartamente, case și terenuri de pe piața de real estate din Timișoara și împrejurimi. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
eugene estate
consultanta imobiliara