Eveniment CERTION – Property Developers: Despre LUXURY, BRAND, SERVICE

Eveniment CERTION – Property Developers: Despre LUXURY, BRAND, SERVICE
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 21 oct 2022

Primul penthouse cu o valoare de peste 1 milion de euro a fost recent tranzacționat în proiectul VOGH Olimp Hotel & Residences, proiect dezvoltat de CERTION.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Penthouse-ul se află la etajul 11 al proiectului VOGH Olimp Hotel & Residences, proiect ce va fi finalizat anul acesta și va fi deschis oaspeților la începutul anului viitor. Tranzacția s-a realizat prin vânzarea de partiții imobiliare de lux, un produs recent lansat de CERTION pe piața din România. Conceptul partițiilor imobiliare de lux a fost inițiat în Statele Unite ale Americii la începutul anilor 90, cu scopul de a le oferi acces la investiții în proprietăți de lux celor care nu doresc sau nu își permit să cumpere integral o astfel de proprietate.

„Pentru noii co-proprietari, cazarea la mare nu va mai fi niciodată o problemă. Aceștia își vor putea petrece vacanțele mult visate beneficiind de toate standardele unui hotel de 5*, în Olimp, o stațiune ce redevine, fără echivoc, perla litoralului românesc. Această investiție le asigură atât confort imobiliar, cât și financiar pe termen lung”, a declarat Cătălin Scripcaru, CEO & Președinte CERTION.

Spre deosebire de celelalte penthouse-uri achiziționate de către proprietari unici, partițiile imobiliare bazate pe conceptul de shared-ownership, oferă, în același buget, posibilitatea diversificării deținerilor, deci și a riscurilor inerente achizițiilor imobiliare.

„Partițiile imobiliare de lux sunt un produs financiar adresat celor care caută investiții cu risc foarte redus, cu garanții solide și chirii anuale atrăgătoare. În cazul nostru, este vorba despre un randament anual de până la 11% la euro. Astfel, investiția în partiții imobiliare de lux este una sigură și reprezintă o formă eficientă de protecție împotriva inflației galopante”, a explicat Eduard Beuran, Partener și Director de Investiții, CERTION.

Valoarea medie a unei partiții este de 32.000 €. Dar orice client poate investi în mai multe partiții. Spre exemplu, cu 96.000 €, un client poate deține trei partiții.

„De acum nu mai trebuie să fii milionar ca să investești ca unul - așa cum poți cumpăra o parte dintr-un avion sau yacht, acest lucru devine posibil și pentru imobile de lux. Printre avantaje se numără faptul că partiția imobiliară este lichidă în orice moment. Co-proprietarii vor beneficia de un venit pasiv stabil, având posibilitatea de a-și vinde partițiile deținute sau de a accesa opțiunea de buy-back oferită de Loyal Paladin, operatorul agreat de către CERTION”, a adăugat Eduard Beuran.

Din punctul de vedere al veniturilor generate, există două tipuri de partiții imobiliare: partiții imobiliare închise - cu circuit închis, pentru uz propriu exclusiv, fără venituri, și partiții imobiliare deschise -  cu circuit deschis, pentru uz mixt, cu venituri fixe sau variabile.

În această lună, pe lista reședințelor private de lux și a suitelor hoteliere vândute de CERTION prin sistemul de partiții imobiliare, sunt incluse două penthouse-uri din proiectele hotel și reședință de brand GALILEO și VOGH Olimp.

Despre Certion

CERTION a fost creată în 2015 de Cătălin Scripcaru, Cezar Ionescu și Bogdan Căruntu, profesioniști de top din industrie, cu experiență recunoscută în dezvoltarea proiectelor imobiliare. În ultimii 20 de ani, echipa fondatoare a CERTION a acumulat un portofoliu impresionant de proiecte, toate inițiate, dezvoltate și livrate cu succes. Punând accent pe proiecte provocatoare și vizionare, care depășesc sfera proiectelor inițiate de majoritatea dezvoltatorilor, CERTION are o abordare concepută pentru a crea o viziune comună cu comunitățile și pentru a oferi atât valoare socială, cât și valoare comercială.

https://certion.com/

Despre Loyal Paladin

Loyal Paladin este o companie care a intrat pe piața locală în prima jumătate a acestui an și este specializată în managementul ospitalității de lux. În România, Loyal Paladin va opera cea mai mare alianță de hoteluri reședințe de marcă. Portofoliul companiei va include brandurile hoteliere VOGH Olimp, GALILEO, PHAROS, LAGO- SOLANTIS din sudul litoralului și JAKOB SONNE din Poiana Brașov. În prezent Loyal Paladin este operatorul vilei EPICO din Olimp (epico.ro) și al plajei MOUSSAY Beach Club Olimp (moussaybeachclub.com).

https://loyalpaladin.ro

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
property developers