Eveniment pentru investitori la sediul Nordis Group din București

Eveniment pentru investitori la sediul Nordis Group din București
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 22 sep 2023

Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale de 5 stele din România organizează la sediul principal din capitală, 2 zile cu oferte extraordinare în cadrul proiectelor pe care le are în desfășurare în București, Brașov, Mamaia Nord.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Persoanele interesate de o investiție imobiliară cu randament de 10%, sunt invitate la evenimentul Open House ce are loc vineri și sâmbătă – 22 și 23 septembrie, pe Aleea Alexandru 21.

Eveniment pentru investitori la sediul Nordis Group din București

Conform noilor reglementări legislative anunțate zilele acestea, cota redusă de 5 % TVA crește la 9% TVA de la 1 Ianuarie 2024, pentru proprietățile de până în 600.000 Lei. Drept urmare, cei interesați să își investească economiile în imobiliare, trebuie să acționeze până la finalul anului pentru a beneficia de actuala cotă redusă de TVA.

O investiție realizată în timp util în cadrul proiectelor Nordis Group aduce un avantaj financiar ce implică:

  • Un randament anual de 10% prin închiriere
  • Avantaj de 4% (se achită cota redusă de 5% TVA în loc de 9% TVA) pentru studio-uri sau apartamente cu 2 camere

Apreciere în timp de 40% (dovedită în cadrul etapei 1 a ansamblului Nordis Mamaia)

Eveniment pentru investitori la sediul Nordis Group din București

În prezent este un moment potrivit pentru investiții imobiliare, pentru că în perioada următoare există factori care indică o creștere a prețurilor în piață. Un factor principal este apartenența României la Uniunea Europeană și tendița de aliniere din punct de vedere administrativ și financiar cu țările membre, inclusiv în ceea ce privește prețurile în domeniul real estate. Tendința ascendentă este susținută de veniturile în creștere ale românilor, situația economică favorabilă și perspectiva economică bună pe termen lung. Creșterea cotei reduse de TVA pentru proprietățile de până în 600.000 Lei va motiva micii investitori să acționeze mai repede, iar noi îi încurajăm cu oferte la apartamente cu 2 camere, care se încadrează în suma limită” susține Florin Poștoacă – Sales Manager & Partener Nordis Group.

Exclusiv în cadrul acestui OPEN HOUSE, se ofertează pachete de investiție în cadrul proiectelor aflate în desfășurare la acest moment, toate cu autorizație de construire: Nordis View în București, Nordis Brașov, Nordis Mamaia. Participarea la eveniment favorizează obținerea unui discount instant, în funcție de valoarea pachetului de investiție ales.

Într-o atmosferă în stilul Nordis, cu recital de pian, investitorii vor avea ocazia să facă networking cu echipa Nordis – top managementul și să discute despre business în imobiliare.

Eveniment pentru investitori la sediul Nordis Group din București

Pentru prima oară în cadrul unui eveniment organizat de către dezvoltator, va fi prezent și Corneliu Ghimbășanu, General Manager Nordis Hotel Mamaia, recent numit în funcție.

Specializat în managementul hotelier de ultra-lux, Corneliu Ghimbășanu este un profesionist desăvârșit cu viziune, focusat pe experiențele exclusiviste, unde condițiile și serviciile depășesc cele mai înalte așteptări. În cei 30 de ani de activitate în industria ospitalității, a activat cu succes în resorturi de lux și hoteluri de cinci stele din întreaga lume, în locații precum Turks&Caicos din Caraibe, Maldive, Dubai, Londra, Muntenegru și Miami.

Noul General Manager va stabili strategia hotelului Nordis Mamaia și va adapta toate planificările existente pentru o aliniere integrată cu viziunea sa, în acord cu politica și filosofia brandului Nordis. În perioada imediat următoare, focusul echipei este pe inaugurarea hotelului. Etapa de soft opening este menită să creeze o sinergie între oferta serviciilor hoteliere și așteptările turiștilor și clienților care vor beneficia de experiența Nordis, pentru a observa tot ce se poate îmbunătăți și a stabili standardul de ospitalitate ce va crea conexiunea autentică Nordis.

Eveniment pentru investitori la sediul Nordis Group din București

Nordis Group pregătește inaugurarea Nordis Mamaia Hotel și va anunța oficial, în următoarea perioadă, data de deschidere. Ansamblul dispune de facilități multiple de wellbeing, disponibile tot timpul anului: un SPA impresionant, sală de fitness, piscine interioare și exterioare, 12 restaurante și cafenele, sală polivalentă pentru evenimente, ballroom, locuri de joacă, Cinema VIP, centru de beauty, clinică de recuperare medicală, plajă privată.

Adresa evenimentului:

ALEEA ALEXANDRU 21, Sector 1 – București  / 0374 435 551

viewscnt
Afla mai multe despre
nordis group
investitori